430
Ολα του γάμου δύσκολα, των Κλίντον δυσκολότερα | Reuters/CARLOS BARRIA

Κλίντον εναντίον Κλίντον – Γιατί Χίλαρι και Μπιλ έχουν κόψει και την καλημέρα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 07:05
Ολα του γάμου δύσκολα, των Κλίντον δυσκολότερα
|Reuters/CARLOS BARRIA

Κλίντον εναντίον Κλίντον – Γιατί Χίλαρι και Μπιλ έχουν κόψει και την καλημέρα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 07:05

Η συζυγική ζωή των Κλίντον είναι γνωστό ότι έχει περάσει από σαράντα κύματα. Παρότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν ακούστηκαν κουτσομπολιά, εσχάτως νέα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από το ζεύγος.

Αυτή τη φορά η αιτία δεν είναι κάποια νέα «αταξία» του Μπιλ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Page Six, το κουτσομπολίστικο site της New York Post, οι δύο τους έχουν κόψει και την καλημέρα εδώ και μήνες ύστερα από έναν ξεγυρισμένο καβγά λίγο πριν από την έκδοση του βιβλίου της πρώην προεδρικής υποψήφιας «What Happened», στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε στις εκλογές του 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπιλ Κλίντον θύμωσε τόσο που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια όταν η Χίλαρι αρνήθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή του να μην το εκδώσει.

Ο πρώην πρόεδρος εκτιμά – κατά το δημοσίευμα –  ότι η Χίλαρι μέσα από το βιβλίο δίνει την εικόνα ενός ατόμου «σαστισμένου, εξοργισμένου και σε σύγχυση, αρετές φτωχές για μία γυναίκα που είχε τη φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο». Επιπλέον ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να παρενέβη στο κείμενο της συζύγου του, σημειώνοντας τα σημεία εκείνα που κατά τη γνώμη του χρειάζονταν βελτιώσεις ή έπρεπε να αφαιρεθούν και έγινε έξαλλος όταν εκείνη αρνήθηκε να διαβάσει τις παρατηρήσεις του.

2017-09-12T164522Z_1004233047_RC1D43E762F0_RTRMADP_3_USA-CLINTON-BOOK-SIGNING
Η Χίλαρι Κλίντον εδώ και εβδομάδες περιοδεύει στις ΗΠΑ προωθώντας το νέο της βιβλίο «What Happened» (φωτογραφία: Reuters/ANDREW KELLY)

Και όχι μόνον αυτό, αλλά στον πρώην πρόεδρο δεν άρεσε καθόλου ούτε καν ο τίτλος, καθώς εκείνο το «What Happened» (Τι συνέβη) κατά τη γνώμη του το μόνο που θα πετύχαινε θα ήταν να κάνει τον κόσμο να πει απλώς: «έχασες». Οταν τη συμβούλευσε να αναβάλει την έκδοση και να ξαναγράψει ολόκληρα κεφάλαια εκείνη εξοργισμένη με τη σειρά της απάντησε: «Το βιβλίο τελείωσε, είναι έτοιμο και έτσι θα εκδοθεί».

Η πηγή του κουτσομπολιού είναι ο Εντουαρντ Κλάιν, συγγραφέας πολλών βιβλίων για τους Κένεντι και τους Κλίντον ο οποίος στις 30 Οκτωβρίου εκδίδει το νέο του πόνημα «All Out War: The Plot to Destroy Trump» (Ολοκληρωτικός Πόλεμος: η Συνομωσία για να Καταστραφεί ο Τραμπ).

Οι Κλίντον έχουν φτάσει πια στο σημείο να επικοινωνούν μέσω… αντιπροσώπων, φίλων και δικηγόρων. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Από τότε η Χίλαρι ξεκίνησε περιοδεία στις ΗΠΑ με σκοπό να προωθήσει το βιβλίο της, το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Κλάιν είναι ένας «θλιβερός άνθρωπος» δήλωσε εκπρόσωπος της Χίλαρι. Και «παθολογικός ψεύτης» προσέθεσε εκπρόσωπος του Μπιλ. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...