239
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσία του το πρωί της Δευτέρας στο στούντιο του ΣΚΑΪ | YouTube/ΣΚΑΙ

ΚΙΝΑΛ: Ο Λοβέρδος ανακοινώνει ποιον στηρίζει στον επόμενο γύρο

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 10:02
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσία του το πρωί της Δευτέρας στο στούντιο του ΣΚΑΪ
|YouTube/ΣΚΑΙ

ΚΙΝΑΛ: Ο Λοβέρδος ανακοινώνει ποιον στηρίζει στον επόμενο γύρο

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 10:02

Την Τρίτη αναμένεται να ανακοινώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος ποιον εκ των δύο «μονομάχων» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός, που έμεινε τρίτος και εκτός κούρσας για τη διεκδίκηση της προεδρίας στο Κίνημα Αλλαγής, τόνισε πως  είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε και γι’ αυτό θα πάρει θέση και τώρα, ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή.

Πριν όμως προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε, σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, το κυρίως μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ είναι η ανανέωση.

Με αφορμή εξάλλου τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής, σημείωσε ότι αποτελούν πολιτικό θέμα, καθώς αποδεικνύεται ότι η παράταξη είναι παρούσα και έκανε λόγο για ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τους δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που τον ψήφισαν, λέγοντας ότι θα συνεχίσει και δεν θα τους εγκαταλείψει.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το όνομα, την ταυτότητά του, αλλά και την προσδοκία για υπερδιπλασιασμό δυνάμεων, κέρδισε, ωστόσο έχασε στην κάλπη.

Στο ερώτημα εάν ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του και πως θα ήταν και «λίγο προβοκατόρικο» να πει κάτι εναντίον του. «Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», αρκέστηκε να πει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...