941
Ο Κώστας Νεστορίδης -υποβασταζόμενος από τον γιο του- δακρύζει ακουμπώντας το φέρετρο του Μίμη Παπαϊωάννου. Ενα μεγάλο κομμάτι της Ιστορίας της ΑΕΚ σε μία φωτογραφία | IntimeNews

Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου: Τα δάκρυα του Νεστορίδη και το «αχ ρε Μίμη…» του Αντωνιάδη

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2023, 15:09
Ο Κώστας Νεστορίδης -υποβασταζόμενος από τον γιο του- δακρύζει ακουμπώντας το φέρετρο του Μίμη Παπαϊωάννου. Ενα μεγάλο κομμάτι της Ιστορίας της ΑΕΚ σε μία φωτογραφία
|IntimeNews

Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου: Τα δάκρυα του Νεστορίδη και το «αχ ρε Μίμη…» του Αντωνιάδη

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2023, 15:09

Ζωντανοί θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Μίμης Δομάζος, ο Κώστας Νεστορίδης και πολλοί άλλοι βρέθηκαν από το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του σπουδαίου Μίμη Παπαϊωάννου.

Αλλά και συγγενείς, παράγοντες, φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον «αρχηγό των αρχηγών» της Ενωσης. Τοποθέτησαν στο φέρετρό του λάβαρα, σημαίες, σημειώματα και άλλα πράγματα που συνδέουν τον κόσμο με τον μύθο της ομάδας τους.

Ο Κώστας Νεστορίδης, αγωνιστικός διόσκουρος του Παπαϊωάννου μπήκε υποβασταζόμενος στην εκκλησία και λύγισε πάνω από το φέρετρο του «αδελφού» του που έφυγε από τη ζωή στα 93α γενέθλια του ίδιου.

Ο Κώστας Νεστορίδης σπαράζει μπροστά στο φέρετρο του «αδελφού» του

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Θωμάς Μαύρος, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι λίγες από τις παλιές δόξες της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας  βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Μελισανίδης.

Μίμης Δομάζος
Ντούσαν Μπάγεβιτς
Νίκος Σαργκάνης
Θωμάς Μαύρος

Tα βλέμματα συγκέντρωσε και η μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης που αναφώνησε «Αχ ρε Μίμη» πάνω από το φέρετρό του αντιπάλου αλλά και φίλου, όπως και ο Νίκος Σαρκάγνης που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση της κηδείας, η ταφή του Μίμη Παπαϊωάννου θα γίνει 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...