290
Μια εικόνα από το Υπουργικό της 31ης Αυγούστου 2018: ποιος άλλος -εκτός του Τσίπρα δηλαδή- είχε κάνει διακοπές στο «Odyssey»; | SOOC/Social media/CreativeProtagon

Κι άλλος «κουρασμένος» της κυβέρνησης στο κότερο Παναγόπουλου – 20 οι φωτογραφίες!

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2019, 10:12
Μια εικόνα από το Υπουργικό της 31ης Αυγούστου 2018: ποιος άλλος -εκτός του Τσίπρα δηλαδή- είχε κάνει διακοπές στο «Odyssey»;
|SOOC/Social media/CreativeProtagon

Κι άλλος «κουρασμένος» της κυβέρνησης στο κότερο Παναγόπουλου – 20 οι φωτογραφίες!

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2019, 10:12

Φαίνεται ότι οι διακοπές στην πολυτελή θαλαμηγό «Odyssey» του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου —τις οποίες απήλαυσε οικογενειακώς ο Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι— ήταν ένα μοτίβο για τα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», τα οποία αναφέρουν την ύπαρξη και δεύτερου σπουδαίου κυβερνητικού, ο οποίος φιλοξενήθηκε «με ευάριθμη συντροφιά» στο πολυτελές σκάφος πέρυσι τον Αύγουστο.

Η χήρα του εφοπλιστή, Κατερίνα Παναγοπούλου, είχε εξηγήσει τις διακοπές του Πρωθυπουργού ότι ο αείμνηστος σύζυγός της τον είχε δει «κουρασμένο» και του είχε προτείνει να του διαθέσει το 112 ποδών «Odyssey». Βρέθηκε λοιπόν και δεύτερος που ήταν «κουρασμένος» πέρυσι το καλοκαίρι;

Τις αποκαλύψεις κάνει και πάλι ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, μέσω της στήλης του «Στίγμα», ο οποίος μάλιστα «φωτογραφίζει» τον δεύτερο φιλοξενούμενο ως νυν ή πρώην υπουργό, με τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχρήστος:

«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη».

Το ποιος νυν υπουργός έχει δημιουργήσει προβλήματα στον Πρωθυπουργό ή ποιος αποχώρησε σχετικά πρόσφατα, μετά το καλοκαίρι δηλαδή, από την κυβέρνηση, ρίχνοντας βολές για τον Πρωθυπουργό, είναι τροφή για -όχι και τόσο πολλή- σκέψη. Δύο είναι οι περιπτώσεις, ένας που έφυγε και επιτίθεται και ένας που μένει αλλά τα πεπραγμένα και οι επαφές του φέρνουν το Μαξίμου σε δύσκολη θέση.

Μάλιστα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αναφέρουν ότι πρέπει να υπάρχουν περίπου 20 φωτογραφίες με όσους παρέλασαν από τη θαλαμηγό του Περικλή και της Κατερίνας Παναγοπούλου πέρυσι τον Αύγουστο, άρα και με το (πρώην) κυβερνητικό στέλεχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...