427
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, δεν ποδηγετείται – Πείτε μας γιατί παρακολουθούσατε τον Ανδρουλάκη

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 14:11
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, δεν ποδηγετείται – Πείτε μας γιατί παρακολουθούσατε τον Ανδρουλάκη

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 14:11

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπαίνει σε συναλλαγές, δεν εκβιάζεται, ούτε θα γίνει ο «βολικός εταίρος» για κάποιους, ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης και για μία ακόμη φορά ζήτησε  να γνωστοποιηθεί ο λόγος της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να κατατεθεί ο σχετικός φάκελος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

«Οποιος ψηφίζει, ψηφίζει να φύγουν και οι δύο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές θα γίνουν μετά τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. Το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών ήρθε να προστεθεί στο χρεοκοπημένο κράτος»,  είπε  ο κ. Κατρίνης, υποστηρίζοντας πως η υπόθεση Ανδρουλάκη δεν είναι μοναδική, καθώς υπάρχει η τεκμηριωμένη περίπτωση του δημοσιογράφου Κουκάκη.

«Ολα αυτά συνιστούν εκτροπή και αποτελούν πλήγμα στη δημοκρατία μας και στο κράτος Δικαίου», τόνισε και διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να αποδεχθούμε ότι οι παρακολουθήσεις είναι κανονικότητα και πρέπει να τις αποδεχθούμε; Είναι δυνατόν να παρακολουθούνται 15.000 πολίτες, υπάρχουν τόσοι επικίνδυνοι; Και ανάμεσά τους, ένας πρόεδρος κόμματος, εκλεγμένος ευρωβουλευτής;»

«“Ουδείς εξαιρείται”, είναι το μήνυμα της κυβέρνησης. Ολοι παρακολουθούνται λέτε. Επειδή προκαλέσατε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στα δικαστήρια, κάτι που έκανε ήδη, θα μας πείτε, τον θεωρείτε απειλή για την εθνική ασφάλεια; Να πείτε ξεκάθαρα το λόγο που τον παρακολουθούσατε. Δεν υπάρχει τέτοιος λόγος, σας προκαλεί να πείτε δημόσια ό,τι έχετε να πείτε. Τολμάτε; Ή θα συνεχίσετε τα fake news. Καταθέτουμε αίτημα στην Επιτροπή Θεσμών να προσκομιστεί ο φάκελος παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη όπου να φαίνεται γιατί παρακολουθήθηκε», ανέφερε στη συνέχεια της ομιλίας του ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ,  οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «παράνομο δίκτυο πληροφοριών που διαπλέκεται με τον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου».

«Είστε στο επίκεντρο της ευθύνης κ.Πρωθυπουργέ. Παίζει η κυβέρνηση το παιχνίδι της πόλωσης μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν είναι δημοκρατική λειτουργία, μακριά από μας η λογική του ελέγχου των “αρμών της εξουσίας” . Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει το παιχνίδι κανενός. Το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, δεν πιέζεται, δεν ποδηγετείται. Μακριά από τις αλαζονικές λογικές για αυτοδυναμία, χωρίς ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο», ήταν η απάντηση του κ. Κατρίνη σε όσα είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός περί απόλυτης συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με στόχο να στηθεί σκηνικό πολιτικής κρίσης και αστάθειας στη χώρα.

«Σε αυτή την υπόθεση για τα πραγματικά γεγονότα για τα οποία δεν έχουν δοθεί έως τώρα απαντήσεις, πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι και η ΕΥΠ να ξαναγίνει και πάλι Εθνική. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι η συγκάλυψη της αλήθειας, εμείς έχουμε στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας, μέχρι τέλους, γιατί είναι απαίτηση των πολιτών και μόνο τότε θα αποκατασταθεί η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος», κατέληξε στην παρέμβασή του ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...