334
Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Παππάς σε πιο... χαρούμενες στιγμές | George Vitsaras / SOOC

Κάτι τρέχει με τον Παππά: Ο Σκουρλέτης ζητά απαντήσεις στην υπόθεση Πετσίτη

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2019, 13:15
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/4/2019
Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Παππάς σε πιο... χαρούμενες στιγμές
|George Vitsaras / SOOC

Κάτι τρέχει με τον Παππά: Ο Σκουρλέτης ζητά απαντήσεις στην υπόθεση Πετσίτη

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2019, 13:15
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/4/2019

Η υπόθεση Πετσίτη φαίνεται πως δεν έχει σταματήσει να προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Και ενώ ο Νίκος Παππάς αποφεύγει κάθε δημόσια τοποθέτηση για τον παιδικό του φίλο και σύντροφο, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να μιλούν δημόσια για την υπόθεση και μάλιστα να παραδέχονται ότι οι πολίτες πρέπει να πάρουν επιτέλους απαντήσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης που ζητά την διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη σημειώνοντας ότι «όλα είναι προς εξέταση».

Ερωτηθείς για τον Μανώλη Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης απάντησε σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».

«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τόνισε με νόημα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική (σ.σ. προφανώς εννοεί “παραμικρή”) σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις».«Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα» συμπλήρωσε «καρφώνοντας», χωρίς να τον κατονομάζει, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

«Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΝΔ: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας πού κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

«Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης», σημειώνει η ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ προσθέτει ακόμα: «Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...