298
Ο καθηγητής και η μικρή Ασάνα | Twitter

Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2019, 21:57
Ο καθηγητής και η μικρή Ασάνα
|Twitter

Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2019, 21:57

Η φωτογραφία ενός καθηγητή Μαθηματικών που κρατά στην αγκαλιά του το μωρό ενός φοιτητή του, στη διάρκεια του μαθήματος, έχει γίνει viral στα social media συγκεντρώνοντας δεκάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του.

Οπως αναφέρει το BBC, ο Γουέιν Χάειρ, πατέρας της μικρή Ασάτα, την είχε πάρει μαζί του στο μάθημα επειδή δεν μπορούσε να βρει νταντά να την κρατήσει.

Οταν του εξήγησε την κατάσταση, ο καθηγητής Νέιθαν Αλεξάντερ πήρε την πρωτοβουλία να έχει στην αγκαλιά του το μωρό σε όλη τη διάρκεια του 50 λεπτών μαθήματος προκειμένου ο φοιτητής να μπορέσει να «κρατήσει καλές σημειώσεις».

«Δεν έχω δικά μου παιδιά. Ανησυχούσα μήπως το μωρό άρχιζε να κλαίει αλλά τελικά πήγαν όλα τέλεια. Ηταν πάρα πολύ καλή» σχολίασε ο Αλεξάντερ, που διδάσκει στο κολέγιο αρρένων Μόρχαουζ της Τζόρτζια.

Ο 34χρονος καθηγητής είπε στον πατέρα πως μπορεί να φέρνει όποτε θέλει την κόρη του μαζί στο μάθημα, καθώς παρατήρησε πως ο φοιτητής πολλές φορές αναγκαζόταν να φύγει νωρίτερα ώστε να τη φροντίσει.

Ο πατέρας της μικρής προσαρμόζει τον μάρσιπο γύρω από τον κορμό του καθηγητή του

«Κάνει δυο δουλειές, σπουδάζει, συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα και είναι επίσης γονιός» εξήγησε ο Αλεξάντερ. «Αυτή η φωτογραφία λειτουργεί ως υπενθύμιση όσων υποχρεώνονται να κάνουν οι γονείς καθημερινά» πρόσθεσε.

Ο καθηγητής αστειεύτηκε μάλιστα πως η διδασκαλία του… κατάφερε να κοιμίσει τελικά το μωρό.

«Οταν άρχισε να την παίρνει ο ύπνος, είπα στην τάξη, «υποθέτω πως είμαι πολύ βαρετός αυτή τη στιγμή»» σχολίασε ο ίδιος.