255
Στιγμιότυπο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 52χρονου στον σταθμό της Ομόνοιας | YouTube

Κατέθεσε ο σταθμάρχης της Ομόνοιας: Με έβρισαν, με έφτυσαν, με χτύπησαν πισώπλατα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2021, 16:56
Στιγμιότυπο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 52χρονου στον σταθμό της Ομόνοιας
|YouTube

Κατέθεσε ο σταθμάρχης της Ομόνοιας: Με έβρισαν, με έφτυσαν, με χτύπησαν πισώπλατα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2021, 16:56

Σοκαρισμένος ακόμη από τη θρασύδειλη επίθεση που δέχθηκε από τους δύο νεαρούς στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας, ο 52χρονος σταθμάρχης έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς για τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του το μεσημέρι της Τετάρτης

Οπως περιέγραψε, οι δύο νεαροί που του έστησαν ενέδρα, επειδή τους έκανε παρατήρηση για μη χρήση μάσκας, ήταν περίπου 17-23 ετών και μιλούσαν καλά ελληνικά.

Ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ επιβεβαίωσε ότι λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, τους είχε κάνει παρατήρηση να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από τα καθίσματα του συρμού.

Κατά δήλωσή του, εκείνοι απάντησαν με βρισιές και φτυσιές και όταν κατέβηκε στον σταθμό της Ομόνοιας, τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν πισώπλατα. Πεσμένος στο έδαφος, δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα (σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της άγριας επίθεσης φέρει κατάγματα στα πλευρά).

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση φέρεται να έχουν καθαρή εικόνα των δραστών από κάμερες ασφαλείας. Πιθανολογείται ότι αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές ξανά στο παρελθόν.

Σε πρώτη φάση επιχειρείται η ταυτοποίησή τους από την τράπεζα ηλεκτρονικών δεδομένων φωτογραφιών σεσημασμένων ατόμων, ενώ σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή της ΕΛ.ΑΣ., ο εντοπισμός τους είναι πλέον θέμα χρόνου, καθώς ήδη έχουν αντληθεί σημαντικά στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση.

Το επεισόδιο με τον άγριο ξυλοδαρμό του εργαζομένου της ΣΤΑΣΥ προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, από την οποία δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Εντολή της Εισαγγελίας είναι να εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και να εντοπιστούν οι δύο δράστες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...