258
O Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο βήμα του ομιλητή | IntimeNews

Το παρών έδωσε ο Καραμανλής σε ομιλία του Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 22:10
O Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο βήμα του ομιλητή
|IntimeNews

Το παρών έδωσε ο Καραμανλής σε ομιλία του Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 22:10

Συνέβη το (πολυ)αναμενόμενο: ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής παρέστη στη θεσσαλονικιώτικη προεκλογική συγκέντρωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και νυν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της.

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής εισέπραξε το χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρεθέντων όπως εισήλθε στην αίθουσα μαζί με τον κ. Μεϊμαράκη. Οι δύο πολιτικοί περπάτησαν μαζί και στον διάδρομο και χαιρέτησαν τον κόσμο.

Η ομιλία του κ. Μεϊμαράκη έγινε στην κινηματογραφική αίθουσα «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου, και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, τους Θεσσαλονικείς υποψηφίους ευρωβουλευτές και όλα τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Κώστας Καραμανλής και Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης (ΙntimeNews)

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσου Σπηλιόπουλου.

Κατά την αναφορά του στον Κώστα Καραμανλή είπε μεταξύ άλλων πως «είμαστε περήφανοι για τη στάση σου στο Βουκουρέστι», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Αργοπορημένος έφτασε στην αίθουσα της ομιλίας ο Νίκος Ταχιάος, αμέσως μετά το τέλος του debate με συνυποψηφίους του στην ΕΡΤ3.

«Καλωσορίζω τον επόμενο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης», τον υποδέχτηκε από μικροφώνου ο κ. Μεϊμαράκης και ο κόσμος ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα.

Ο Νίκος Ταχιάος κάθισε δίπλα στον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο είχαν θερμότατη συζήτηση. Ο πρώην Πρωθυπουργός ρώτησε πώς πήγε το debate αλλά και η προεκλογική εκστρατεία.

«Είναι και ο Μιχάλης Παππούς μαζί σου, σωστά;» ρώτησε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θυμήθηκε ότι ο γνωστός φωτορεπόρτερ τον απαθανάτιζε συχνά στο παρελθόν.

Καραμανλής και Ταχιάος τα λένε κατά την διάρκεια της ομιλίας Μεϊμαράκη

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...