223
Η φωτογραφία από την κατάληψη του ΒΟΞ με το σύνθημα «Ούτε βήμα πίσω» ως απάντηση στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη | Facebook

Καταλήψεις: Ο Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα απαντά στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 11:52
Η φωτογραφία από την κατάληψη του ΒΟΞ με το σύνθημα «Ούτε βήμα πίσω» ως απάντηση στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη
|Facebook

Καταλήψεις: Ο Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα απαντά στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 11:52

Με μία ανάρτηση υπό τον τίτλο Casus belli (αιτία πολέμου) και τη φωτογραφία της κατάληψης του ΒΟΞ, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, απάντησε στο τελεσίγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την εκκενώση όλων των καταλήψεων εντός 15 ημερών.

«Ούτε βήμα πίσω» γράφει το σύνθημα στη φωτογραφία της κατάληψης στη διασταύρωση των οδών Αραχώβης και Θεμιστοκλέους, στην πλατεία Εξαρχείων,  που συμπληρώνεται από το «casus belli» προς απάντηση της ανακοίνωσης του υπουργείου.

«Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν Πανεπιστήμια, οι απόλυτες μειοψηφίες πλατείες και γειτονιές, οι εγκληματίες περιοχές ολόκληρες […] και να καίγεται η Αθήνα κάθε 17 Νοέμβρη, η Πατησίων κάθε Σαββατοκύριακο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να ακολουθήσει το τελεσίγραφο των 15 ημερών για την εκκένωση όλων των καταλήψεων:

Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης, θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης.

Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...