326
Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, όπου η κόρη του προφυλακισμένου ιερέα επανέλαβε τους ισχυρισμούς της | ΑΝΤ1/WebTV/CreativeProtagon

«Καταγγέλλουν τον πατέρα μου για να καλύψουν τον παππού» επιμένει η κόρη του ιερέα στη Μάνη

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2019, 13:28
Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, όπου η κόρη του προφυλακισμένου ιερέα επανέλαβε τους ισχυρισμούς της
|ΑΝΤ1/WebTV/CreativeProtagon

«Καταγγέλλουν τον πατέρα μου για να καλύψουν τον παππού» επιμένει η κόρη του ιερέα στη Μάνη

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2019, 13:28

Σε μια διαφορετική εκδοχή για τη σοκαριστική υπόθεση της ασέλγειας κατά 12χρονης στη Μάνη –υπόθεση για την οποία έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως 57χρονος ιερέας (εδώ)– επέμεινε η κόρη του φερόμενου ως δράστη.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», η κόρη του ιερέα δήλωσε βέβαιη για την αθωότητα του πατέρα της και απέδωσε τις καταγγελίες εναντίον του σε μια προσπάθεια της μητέρας του άτυχου κοριτσιού να συγκαλύψει έγκλημα μέσα στην οικογένεια, προκειμένου δηλαδή να καλύψει τον παππού του παιδιού!

Οπως είπε, «είναι άδικο να κατηγορείται ο πατέρας μου. Είναι αθώος!».

Τόνισε πως το κοριτσάκι είχε πολύ καλή σχέση με τον ιερέα, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε «μπαμπά».

Στο στούντιο της εκπομπής ήταν και ο δικηγόρος Ν. Ιωάννου, συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν είναι καν δεδομένη η κακοποίηση της 12χρονης, καθώς απομένουν να γίνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα.

Ο κ. Ιωάννου υποστήριξε μάλιστα πως το ίδιο το παιδί είχε εκμυστηρευτεί στον ιερέα πως είχε «πειραχτεί» από τον παππού, ο οποίος από την πλευρά του έχει διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες.

Ηταν πάντως η δεύτερη τηλεοπτική παρέμβαση της κόρης του ιερέα στον ΑΝΤ1, o οποίος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε μιλήσει και την Παρασκευή στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λέγοντας το ίδιο: ότι ο ιερέας πατέρας της είναι αθώος και ότι το 12χρονο κοριτσάκι το είχε «πειράξει» ο παππούς του.

«Εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί το παιδί ότι το είχε «πειράξει» ο παππούς. Της λέω “τι εννοείς;” Μου έδειχνε με τα χέρια της ότι την χάιδευε στη μέση και στο στήθος».

Ο παππούς, από την πλευρά του, ξέσπασε σε δάκρυα, επιμένοντας ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ το κορίτσι. «Δεν την έχω βαρέσει ποτέ, το αγαπάω το κορίτσι. Δεν αντέχω, καλύτερα να πεθάνω αν δεν βλέπω το εγγόνι μου».

Σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο», ο ιερέας είναι 57 ετών, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Διέμενε σε χωριό της Ανατολικής Μάνης, όπου ασκούσε το λειτούργημά του. Τα τελευταία χρόνια συζούσε με μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...