159
Μετά τα περί υβριδικού - ψυχολογικού πολέμου στα οποία αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο κ. Καμμένος μίλησε για ακήρυκτο πόλεμο στο Aιγαίο από το 1974 έως σήμερα | INTIMEnews

Καμμένος: Στην Τουρκία έχουν πάθει αμόκ με εμένα – Τους εύχομαι καλές εκλογές

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2018, 10:37
Μετά τα περί υβριδικού - ψυχολογικού πολέμου στα οποία αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο κ. Καμμένος μίλησε για ακήρυκτο πόλεμο στο Aιγαίο από το 1974 έως σήμερα
|INTIMEnews

Καμμένος: Στην Τουρκία έχουν πάθει αμόκ με εμένα – Τους εύχομαι καλές εκλογές

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2018, 10:37

Στις δηλώσεις περί ακήρυκτου πολέμου από την Τουρκία επέμεινε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Τατόι, στο περιθώριο συνεδρίου για την αεροπορική ισχύ.

Μετά τα περί υβριδικού – ψυχολογικού πολέμου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εις βάρος της χώρας μας από τους Τούρκους, ο κ. Καμμένος μίλησε για ακήρυκτο πόλεμο στο Aιγαίο από το 1974 έως σήμερα, κάνοντας αναφορά στις απώλειες που μετρούν οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας  όλη αυτήν την περίοδο, με τελευταία αυτή του σμηναγού Μπαλταδώρου.

«Εχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτές είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά «εμείς, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία, αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στον δικό μας εναέριο χώρο».

Κατά τη συνομιλία που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου, ο υπουργός Αμυνας κλήθηκε να σχολιάσει και τις επικριτικές δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων εις βάρος του. «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα, τους εύχομαι καλές εκλογές» αρκέστηκε να πει, αναφερόμενος στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη γείτονα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...