205
|

Καμίνης: «Οι άγαρμπες υπουργοποιήσεις συσπείρωσαν το ΚΙΝΑΛ»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 14:27

Καμίνης: «Οι άγαρμπες υπουργοποιήσεις συσπείρωσαν το ΚΙΝΑΛ»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 14:27

Η απόπειρα «διεύρυνσης» του ΣΥΡΙΖΑ προς τον χώρο της Κεντροαριστεράς με τις υπουργοποιήσεις στελεχών του Κινήματος Αλλαγής από τον Αλέξη Τσίπρα, το μόνο που πέτυχαν, ήταν να συσπειρώσουν τον κόσμο του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3.

«Ο κόσμος μας αισθάνεται αδικημένος και εξαπατημένος, ότι πάνε να συλήσουν το χώρο του» ανέφερε χαρακτηριστικά και κληθείς να σχολιάσει τις πρωτοβουλίες συγκρότησης προοδευτικού μετώπου με όχημα τη Συμφωνία των Πρεσπών,  ξεκαθάρισε πως οι «Πρέσπες» δεν είναι η “λυδία λίθος” του προοδευτισμού και ότι η συμφωνία θα κριθεί από την αντοχή της στο χρόνο, καθώς η κυβέρνηση επέλεξε να μην ζητήσει εγκαίρως τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια κυβέρνηση και μια πλειοψηφία η οποία έχει μέσα στους κόλπους της ανθρώπους με τους οποίους εγώ δεν θα ήθελα καθόλου να συνεργαστώ», τόνισε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι «το μεγάλο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής είναι να δώσει έμφαση στον προγραμματικό του λόγο, με πολύ ισχυρές θέσεις, κωδικοποιημένες για τον κόσμο, και να σταματήσει αυτή η φιλολογία με ποιον θα πάμε και ποιον θα αφήσουμε».

«Είναι ωραίο να αισθάνεσαι “πολύφερνη νύφη” και “ποθητή” στόχος μας όμως είναι να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», σημείωσε εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...