187
Ο δήμαρχος Αθηναίων (φωτογραφία αρχείου) | ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / InTimeNews

Καμίνης για αναστολή προστίμου στον Αθήνα 9,84: «Δικαίωση»

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2018, 18:10
Ο δήμαρχος Αθηναίων (φωτογραφία αρχείου)
|ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / InTimeNews

Καμίνης για αναστολή προστίμου στον Αθήνα 9,84: «Δικαίωση»

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2018, 18:10

Τη δικαίωση του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, όσον αφορά τη μη υπαγωγή του σε καθεστώς καταβολής τέλους χαρτοσήμου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

Είχε προηγηθεί η απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να αναστείλει το πρόστιμο των 5 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε, μέσω της εκπομπής του στον Αθήνα 9,84, ότι η απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κοινοποιήθηκε στον σταθμό έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Σύμφωνα με την απόφαση, αναστέλλεται το υπέρογκο πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό για μη καταβληθέντα τέλη χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων αναδρομικά από το 2006. Ενα πρόστιμο που είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ραδιοσταθμού, οι λογαριασμοί των μελών των διοικητικών συμβουλίων, οι λογαριασμοί συγγενικών τους προσώπων, αλλά και να απειλείται ο σταθμός με οικονομικό στραγγαλισμό.

Ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για πολύ σημαντική απόφαση σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης, αλλά και για τον τερματισμό της ταλαιπωρίας για δεκάδες πρόσωπα, τα οποία -με τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά Συμβούλια την τελευταία 7ετία- «μόνο κύρος προσέδωσαν στον Αθήνα 9,84», όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Ατηναίων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...