193
Την Τρίτη οι εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα | INTIMEnews

Καμία σχέση με την ΑΣΟΕΕ οι συλληφθέντες των επεισοδίων της Δευτέρας

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 16:59
Την Τρίτη οι εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα
|INTIMEnews

Καμία σχέση με την ΑΣΟΕΕ οι συλληφθέντες των επεισοδίων της Δευτέρας

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 16:59

Αυτό που  είχε επικρατήσει ως πρώτη εκτίμηση για τα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) τη Δευτέρα, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, μία ημέρα αργότερα.

Οι δύο συλληφθέντες των επεισοδίων, 22 και 25 ετών αντίστοιχα, δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τη Σχολή και δεν ήταν φοιτητές του Οικουμενικού Πανεπιστημίου.

 Ο 22χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία., συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ο 25χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καθώς -σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ.- ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ομάδα επιτιθέμενων ατόμων, έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου, που επιχειρούσαν να εισβάλουν στο Ιδρυμα και χτυπούσε τους αστυνομικούς με ξύλινο καδρόνι!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Από την Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζεται τέλος ότι οι δύο συλληφθέντες δεν είναι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Αμφότεροι οδηγήθηκαν την Τρίτη τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News