Επικαιρότητα

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ!

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του κοριτσιού συνελήφθη την Πέμπτη και τη Δευτέρα απολογείται στην ανακρίτρια. Στο κινητό του φέρεται να βρέθηκαν δεκάδες συνομιλίες του με ανήλικες. «Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μικρή», η εξοργιστική δικαιολογία που προέβαλε
Protagon Team

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγείται τη Δευτέρα 24χρονος κάτοικος του Αγίου Κωνσταντίνου στον Δήμο Καμένων Βούρλων, κατηγορούμενος για βιασμό 11χρονης μέσα σε ασανσέρ! Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας την Παρασκευή, χωρίς να ανακοινωθεί το παραμικρό, λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και για να αποφευχθούν τυχόν προπηλακισμοί. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Ο 24χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης έπειτα από καταγγελία των γονέων της 11χρονης. Μέχρι την απολογία του παρέμενε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

«Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μικρή», φέρεται να δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός εγκλώβισε μέσα στο ασανσέρ και βίασε το κορίτσι, με το οποίο φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα μέσω Instagram, όπως και με άλλες ανήλικες.

Από τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και ο υπολογιστής του και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει βρεθεί πλήθος συνομιλιών του με ανήλικες στα social media. Oσα από τα κορίτσια ταυτοποιήθηκαν, κλήθηκαν για κατάθεση στο πλαίσιο της προανάκρισης.