325
Η Κέιτι Πέρι καταφθάνει (κέντρο) με κότερο, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (αριστερά) με ελικοφόρο, και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ | CreativeProtagon

Καλοκαιρινό «Νταβός» από τη Google δίπλα σε αρχαία ελληνικά μνημεία

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2019, 09:11
Η Κέιτι Πέρι καταφθάνει (κέντρο) με κότερο, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (αριστερά) με ελικοφόρο, και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ
|CreativeProtagon

Καλοκαιρινό «Νταβός» από τη Google δίπλα σε αρχαία ελληνικά μνημεία

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2019, 09:11

Ναό της Ηρας δεν έχει μόνο η Σάμος. Υπάρχει ακόμη ένας, αρχαίος ελληνικός επίσης, στη Νότια Ιταλία. Εκεί γίνονται τα λεγόμενα «Google Davos – on – Sea». Σε ελεύθερη απόδοση τα «Οικονομικά Φόρουμ της Google παρά – θίν’ – αλός».

Κάπου στη νοτιοδυτική ακτή της Σικελίας, κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Σιάκα, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο συγκεντρώνονται για το Ετήσιο «Κάμπινγκ» της Google.

Η πολυσχιδής εταιρεία επιλέγει το «Verdura Resort» για να φιλοξενήσει τους υψηλούς προσκεκλημένους της, επειδή βρίσκεται κοντά σε σημεία που έχουν χαρακτηριστεί Παγκόσμια Κληρονομιά από την Unesco. Πρόκειται για αρχαία ελληνικά μνημεία, που περιστοιχίζονται από την απόλυτη χλιδή και προστατεύονται και αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ναός της Ηρας στη Σικελία όπου γίνεται το μεγάλο ετήσιο πάρτι της Google

Η εκδήλωση διοργανώνεται προσωπικά από τους ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, οι οποίοι προσκαλούν ισχυρούς επιχειρηματίες και μεγιστάνες της υψηλής τεχνολογίας, όπως επίσης και τα πιο «δυνατά» μυαλά του κόσμου, αλλά οπωσδήποτε και διάσημους.

Οι περισσότεροι προσκεκλημένοι έφτασαν με ελικόπτερο, ενώ οι υπόλοιποι με το προσωπικό τους γιοτ, για ένα τριήμερο life style ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, που μπορεί να καθορίσει το μέλλον την παγκόσμιας οικονομίας και να έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτό που γίνεται με τις γραβάτες και τα παλτό στο Νταβός της Ελβετίας.

Οπως αναφέρει το Forbes, φέτος, είχαν προσκληθεί η Κέτι Πέρι, η Πριγιάνκα Τσόπρα, ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Χάρι Στάιλ, ο Τομ Κρουζ, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Μία εκδήλωση μόνο για έξυπνους, διάσημους και πλούσιους

Η πιο χλιδάτη κατασκήνωση του πλανήτη διαρκεί τρεις ημέρες, και περιλαμβάνει συνέδριο για διάφορα θέματα, αλλά κυρίως για τεχνολογία, επιδείξεις μόδας, μουσική, μπάνιο, υψηλή γαστρονομία και ένα ποτ πουρί από ό,τι μπορεί να φανταστεί ή ζητήσει ο καθένας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...