269
Περισσότερα από 15.000 σπίτια κάηκαν και τουλάχιστον 86 άτομα χάθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στην πόλη Πάρανταϊζ | BUTTE COUNTY SHERIFF DEPARTMENT HANDOUT

Καλιφόρνια: Σκύλος που είχε χαθεί στη μεγάλη πυρκαγιά βρήκε την οικογένειά του μετά από 101 ημέρες

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 14:06
Περισσότερα από 15.000 σπίτια κάηκαν και τουλάχιστον 86 άτομα χάθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στην πόλη Πάρανταϊζ
|BUTTE COUNTY SHERIFF DEPARTMENT HANDOUT

Καλιφόρνια: Σκύλος που είχε χαθεί στη μεγάλη πυρκαγιά βρήκε την οικογένειά του μετά από 101 ημέρες

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 14:06

Ενας σκύλος που είχε χαθεί στη μεγάλη πυρκαγιά της βόρειας Καλιφόρνιας, τον Νοέμβριο, επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς του, μετά από 101 ημέρες, που τριγύριζε χαμένος στα κοντινά δάση.

Ο 12χρονος Κίνγκστον ξαναβρήκε τη Μάλια Μπαλέιχος, τη μικρή του φίλη, με την οποία είχαν μεγαλώσει μαζί.

Ο σκύλος, που ανήκει στη ράτσα Ακίτα, είχε πηδήξει από το φορτηγάκι που μετέφερε την οικογένεια μακριά από την καταστροφική πυρκαγιά του φθινοπώρου στην Κομητεία Μπιουτ, στην πόλη Πάρανταϊζ, η οποία κατέκαψε περισσότερα από 500.000 στρέμματα, 15.000 σπίτια και κτίρια, άφησε χιλιάδες κόσμο χωρίς στέγη και στοίχισε τη ζωή σε 86 ανθρώπους.

Η οικογένεια δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητεί τον Κίνγκστον, γεμίζοντας την περιοχή με αφίσες και τα σόσιαλ μίντια με φωτογραφίες του.

«Δεν το πιστεύω, έκλαιγα όταν το έμαθα. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν, είναι πραγματικός ήρωας», είπε ο πατέρας της Μάλια, Γκάμπριελ.

Ο Κίνγκστον, σε φωτογραφία πριν χαθεί

Τον σκύλο βρήκε εθελοντής από οργάνωση που αναζητεί τα εκατοντάδες κατοικίδια που χάθηκαν στην πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

Τον Μπεν Λέπι, ειδοποίησαν κάτοικοι που τον είδαν στην περιοχή και σε κάμερες ασφαλείας. Αμέσως, έφτιαξε μία μεγάλη παγίδα και τον έπιασε το ίδιο βράδυ.

Η οικογένεια πιστεύει ότι ο Κίνγκστον επιβίωσε τρώγοντας ασβούς, και γιατί ήξερε να τους πιάνει πριν την πυρκαγιά, αλλά και γιατί όταν τον βρήκαν, είχε πάνω του τη μυρωδιά τους.

Οι εθελοντές έχουν διασώσει περισσότερα από 200 κατοικίδια, από τον Νοέμβριο, αλλά τονίζουν πως αν είχαν τα χρήματα, θα έπιαναν 50 κάθε βράδυ.

Βίντεο από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTVU, τη στιγμή που ο Κίνγκστον συναντά την οικογένειά του:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...