243
|

Κάλεσμα εθελοντών από το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

Avatar Advertorial 1 Δεκεμβρίου 2022, 16:03

Κάλεσμα εθελοντών από το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

Avatar Advertorial 1 Δεκεμβρίου 2022, 16:03

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών διοργανώνει για 8η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Περά από τα Σύνορα», το διάστημα 20-27 Αυγούστου 2023, με σκοπό το Καστελλόριζο να αποτελέσει σημείο συνάντησης για δημιουργούς ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε χρόνο την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Περά από τα Σύνορα», το Καστελλόριζο φιλοξενεί προβολές ιστορικών και κοινωνικοπολιτικών ντοκιμαντέρ.

Το 8ο Φεστιβάλ έχει τεθεί, για ακόμη μια χρονιά, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Οι εθελοντές που θα επιλεχθούν θα διαμείνουν 10 ημέρες στο ακριτικό νησί, θα συνδράμουν με το έργο τους στις δράσεις του Φεστιβάλ ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Τα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: μεταφράσεις, πωλητήριο, υποδοχή καλεσμένων, επίβλεψη παράλληλων δράσεων, βοηθούς σκηνής,συντονισμό των δραστηριοτήτων για παιδιά κ.ά.

Έξοδα που καλύπτονται από το Φεστιβάλ: ακτοπλοϊκά/αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Καστελλόριζο (και επιστροφή), διαμονή 10 ημερών, 2 γεύματα την ημέρα για όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Τα υπόλοιπα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ενδιαφερόμενο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για το Φεστιβάλ: http://beyondborders.gr/

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Με το παρόν, το Φεστιβάλ απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος  προς  τους ενδιαφερόμενους ηλικίας από 20 έως 60 ετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και διεξαγωγή της 8ης έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου και καλεί τους υποψήφιους να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους και μια σύντομη επιστολή παρακίνησης από 01/12/2022 έως 01/01/2023 στην διεύθυνση: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2106669131-2106669140.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...