158
|

Καλαμαριά: Στο Τμήμα μαθητές 10-13 ετών για βανδαλισμούς στο σχολείο τους

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2019, 09:11

Καλαμαριά: Στο Τμήμα μαθητές 10-13 ετών για βανδαλισμούς στο σχολείο τους

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2019, 09:11

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν την περασμένη νύχτα, μαθητές του 11ου Γυμνασίου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, έπειτα από μήνυση κατ’ αγνώστων που είχε υποβάλει ο διεθυντής του σχολείου για βανδαλισμούς στο κτίριο τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι ίδιοι οι μαθητές, ενώ βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου τους, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι τους κάλεσαν να τους ακολουθήσουν στο Τμήμα.

Συνολικά προσήχθησαν εννέα μαθητές, ηλικίας 10 έως 13 ετών.

Εντονη ήταν η αντίδραση των γονιών των παιδιών, με τους αστυνομικούς να τους εξηγούν πως η προσαγωγή έγινε κατόπιν μήνυσης κατ΄αγνώστων που είχε καταθέσει ο διεθυντής του σχολείου για βανδαλισμούς που είχαν σημειωθεί τις προηγουμένες ημέρες.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, τονίζοντας ότι οι βανδαλισμοί αφορούσαν προηγούμενες ημέρες και τα παιδιά που προσήχθησαν, δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να συζητούν στο προαύλιο του σχολείου.

Τελικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν διαπιστώθηκε σύνδεσή τους με την υπό διερεύνηση υπόθεση των φθορών στο σχολείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...