216
| protothema.gr

Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2022, 18:17
|protothema.gr

Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2022, 18:17

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, βρίσκεται ο 20χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι, το οποίο σημειώθηκε στις 4 ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Παπανικολή.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, από τα οποία φέρεται να προέκυψε πως το αυτοκίνητο του 20χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, με πιθανότερο σενάριο οι δύο φίλοι να έκαναν κόντρα.

Το αυτοκίνητο του θύματος σε στροφή της Παπανικολή εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με μεγάλη σφοδρότητα σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όπου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη εις βάρος του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε, στη συνέχεια, σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί. Ο 20χρονος που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών αντιμετωπίζει κατηγορίες και για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του, όπως έχει το δικαίωμα.

Νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα αναφέρουν ότι ο 18χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ δεν φορούσε ούτε ζώνη ασφαλείας. Ο πατέρας του είπε ότι ο γιος του είχε δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις και το όνειρό του ήταν να γίνει λογιστής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...