173
Στα «λευκά» ξύπνησε την Κυριακή η Κηφισιά | In Time News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Κακοκαιρία «Barbara»: Κλειστά τα καταστήματα στη βόρεια Αττική τη Δευτέρα

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2023, 14:02
Στα «λευκά» ξύπνησε την Κυριακή η Κηφισιά
|In Time News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Κακοκαιρία «Barbara»: Κλειστά τα καταστήματα στη βόρεια Αττική τη Δευτέρα

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2023, 14:02

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα (6/2/2023) τα εμπορικά καταστήματα στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική τις οποίες και έπληξε η κακοκαιρία «Barbara» το πρωί της Κυριακής.

Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται.

«Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα», ανακοίνωσε.

Παράλληλα, η γενική γραμματεία έκανε γνωστό ότι «απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές».

Τέλος, οι πολίτες των παραπάνω περιοχών κλήθηκαν να προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ’ εξαίρεση ανοικτά «με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...