212
Ο 97χρονος πρίγκιπας | Alastair Grant/Pool via REUTERS/File photo

Καινούργιο αυτοκίνητο για τον πρίγκιπα Φίλιππο μόλις μία ημέρα μετά το ατύχημα!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2019, 12:08
Ο 97χρονος πρίγκιπας
|Alastair Grant/Pool via REUTERS/File photo

Καινούργιο αυτοκίνητο για τον πρίγκιπα Φίλιππο μόλις μία ημέρα μετά το ατύχημα!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2019, 12:08

Σίγουρα ως πρίγκιπας και σύζυγος της βασίλισσας έχει προνομιακή μεταχείριση, αλλά και μια τέτοια κίνηση φτάνει στα όρια του προκλητικού.

Μόλις 24 ώρες μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο ίδιος και ένας άλλος οδηγός – χωρίς αμφότεροι να τραυματιστούν σοβαρά – ο πρίγκιπας Φίλιππος απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο Land Rover σε αντικατάσταση αυτού που υπέστη ζημιές την Πέμπτη.

Φυσικά το αυτοκίνητο είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που οδηγούσε κατά το ατύχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φίλιππος χθες Παρασκευή επέστρεψε στο βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ, αφού ο γιατρός του ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο για έλεγχο, μία ημέρα  μετά το τροχαίο.

Εν τω μεταξύ η εξέταση των γιατρών έδωσε το πράσινο φως για να ξαναπιάσει σύντομα ο 97χρονος πρίγκιπας το τιμόνι.

Ωστόσο ακόμη και έτσι δεν υπάρχει σαφής εξήγηση γιατί ένας άνδρας τέτοιας ηλικίας με ενδεχομένως μειωμένα αντανακλαστικά να επιτρέπεται να οδηγεί, ερώτημα που απασχολεί και τον βρετανικό Τύπο.

Το καινούργιο αυτοκίνητο (dailymail.co.uk)

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο Φίλιππος, που οδηγούσε χωρίς άτομο της προσωπικής του ασφάλειας, συγκρούστηκε με ένα Kia. Κανένας από τους επιβάτες και στα δύο οχήματα δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρότι ανατράπηκαν.

Πάντως η αστυνομία του Νόρφολκ διεξάγει έρευνα, με ειδικούς να εκτιμούν ότι ο δούκας θα μπορούσε να διωχθεί για απρόσεκτη οδήγηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...