269
Ο Τσα Ιν-Χα είχε παίξει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές | Facebook

Και τρίτος ανερχόμενος κορεάτης καλλιτέχνης νεκρός σε διάστημα λίγων εβδομάδων!

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 22:45
Ο Τσα Ιν-Χα είχε παίξει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές
|Facebook

Και τρίτος ανερχόμενος κορεάτης καλλιτέχνης νεκρός σε διάστημα λίγων εβδομάδων!

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 22:45

Εφυγε από την ζωή ένας ακόμη νέος, ανερχόμενος καλλιτέχνης στη Νότιο Κορέα. Πρόκειται για τον ηθοποιό Τσα Ιν-Χα που ήταν μόλις 27 ετών. Ο θάνατος αυτός έρχεται να προστεθεί στις αυτοκτονίες δύο σταρ της εγχώριας ποπ σκηνής (γνωστή ως K-pop): της 25χρονης Σούλι και της 28χρονης Γκου Χάρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την αιτία θανάτου.

Ο κορεάτης δημοσιογράφος Λι Χαρκ-τζουν, μετά τον θάνατο της Γκου Χάρα είχε δηλώσει στους New York Times ότι «μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών, δέχεται καθημερινά τεράστια πίεση μέσω των social media, αντιμετωπίζοντας σε μόνιμη βάση ψευδείς ειδήσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική τους ζωή. Επίσης, κάποιοι πέφτουν θύματα Διαδικτυακού bullying και μην μπορώντας να το αντέξουν, βάζουν τέλος στην ζωή τους».

Η Γκου Χάρα υπέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαδικτυακό bullying. Στο τέλος, αυτοκτόνησε (koreaboo.com)
Η Σούλι δεν άντεχε άλλο την καθημερινή εισβολή των Μέσων στην προσωπική της ζωή. Ετσι, μη βλέποντας προφανώς άλλη διέξοδο, έβαλε τέλος στη ζωή της (Facebook)

Ο κόσμος του θεάματος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε επί σκηνής, στις αίθουσες του σινεμά και τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων. Είναι -σε μεγάλο βαθμό- τα όσα συμβαίνουν όταν σβήνουν οι προβολείς, όταν ο εκάστοτε καλλιτέχνης μένει μόνος απέναντι στον καθρέφτη.

Δυστυχώς, για κάποιους από αυτούς, η συνεχής και αλόγιστη έκθεση, τα φώτα και οι ζητωκραυγές των θαυμαστών, μέρα τη μέρα ολοένα και τους φθείρουν. Ωσπου δεν μένει τίποτα, κανένα ψυχικό απόθεμα να τους κρατήσει. Και τότε είναι απλά θέμα χρόνου το πότε θα συμβεί το μοιραίο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...