168
| INTIMEnews

(Και) το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του για συνομιλίες με τη 12χρονη στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 09:56
|INTIMEnews

(Και) το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του για συνομιλίες με τη 12χρονη στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 09:56

Μετά τον ήδη προφυλακισθέντα Ηλία Μίχο που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που επίσης απεπέμφθη, και το ΠΑΣΟΚ προέβη στη διαγραφή μέλος του Κινήματος, το οποίο φέρεται να είχε επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Τη διαγραφή του εν λόγω μέλους του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε, σε δηλώσεις του τον ΑΝΤ1, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μέλος της τοπικής οργάνωσης στη Ρόδο.

«Υπήρχαν πληροφορίες τις οποίες διερευνήσαμε όσο μπορούσαμε. Εχει ήδη τεθεί εκτός κόμματος μέχρι να έρθουν όλα τα στοιχεία από τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία, διότι δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα για εμάς», τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος και χαρακτήρισε γελοία την κομματική αντιπαράθεση πάντω στην υπόθεση του Κολωνού.

«Είναι γελοία και πλήττει τη Δημοκρατία μας. Πρέπει να βάλουμε καίρια ερωτήματα και να συζητήσουμε για το πώς θα φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος πρόνοιας το οποίο θα προστατεύει τα μικρά παιδιά από τέτοια φαινόμενα στο μέλλον», παρατήρησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...