151
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα | Intime/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Και τέταρτος γάμος εστία κορονοϊού – Τρία κρούσματα στη Λάρισα

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2020, 09:55
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα
|Intime/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Και τέταρτος γάμος εστία κορονοϊού – Τρία κρούσματα στη Λάρισα

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2020, 09:55

Οι γάμοι αποδεικνύονται σε νέα εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς μετράμε πλέον τέσσερα διαφορετικά περιστατικά σε μία εβδομάδα με δεκάδες κρούσματα.

Η τελευταία περίπτωση που ήλθε στο φως είναι τρία νέα κρούσματα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) που σχετίζονται με γάμο που τελέστηκε στη Λάρισα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα από τα τρία κρούσματα ήταν καλεσμένος στο γάμο, με συνέπεια να υπάρχει ανησυχία σχετικά με την πιθανή διασπορά του ιού. Τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης αναμένονται να ανακοινωθούν σήμερα Τρίτη.

Εν τω μεταξύ, άλλο ένα θετικό δείγμα εντοπίστηκε σε ειδικευόμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του.

Την περασμένη εβδομάδα έγιναν γνωστές οι περιπτώσεις τριών γάμων, στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και τις Σέρρες, με τους οποίους  σχετίζονται δεκάδες κρούσματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Θεσσαλονίκης όπου τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπερνούν τα 20 (μεταξύ τους ο γαμπρός και η νύφη) ενώ τρία άτομα χρειάστηκαν σύντομη νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...