677
Το βήμα που δόθηκε σε ζωντανή σύνδεση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μέσω της «Αθλητικής Κυριακής» προκάλεσε την οργή της ΠΑΕ ΑΕΚ | Youtube

ΕΡΤ: Στα τηλεοπτικά στούντιο μεταφέρθηκε η κόντρα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2018, 11:00
Το βήμα που δόθηκε σε ζωντανή σύνδεση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μέσω της «Αθλητικής Κυριακής» προκάλεσε την οργή της ΠΑΕ ΑΕΚ
|Youtube

ΕΡΤ: Στα τηλεοπτικά στούντιο μεταφέρθηκε η κόντρα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2018, 11:00

Μετά το γήπεδο της Τούμπας και προσφάτως τις δικαστικές αίθουσες, η διαμάχη ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για το ντέρμπι που δεν τέλειωσε ποτέ εξαιτίας της ένοπλης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη, πέρασε πλέον και στα τηλεοπτικό στούντιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Αφορμή αποτέλεσε η απόφαση της ΕΡΤ και συγκεκριμένα των υπευθύνων της «Αθλητικής Κυριακής» να φιλοξενήσουν σε ζωντανή σύνδεση τον διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου και το στέλεχος της ΠΑΕ Παντελή Κωνσταντινίδη.

Τα όσα είπαν από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης οι δύο παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» προκάλεσαν την οργή της ΠΑΕ ΑΕΚ που έκανε λόγο για «σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης» (δείτε το βίντεο κάτω), την ώρα μάλιστα – όπως επεσήμαναν- που είναι σε εξέλιξη μία δικαστική υπόθεση.

Στον ίδιο τόνο οι άνθρωποι των «Κιτρινόμαυρων» μίλησαν για «μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση» και καθαρά μεροληπτική και αντιδεοντολογική στάση των υπευθύνων της ΕΡΤ και της εκπομπής έναντι της ΑΕΚ.

«Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων μόνο της μίας πλευράς», τόνιζαν πηγές της ΠΑΕ ΑΕΚ διαμηνύοντας ότι δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι κάτι τέτοιο και ότι θα απευθυνθούν στη διοίκηση της ΕΡΤ για εξηγήσεις.

Σε πρώτη φάση ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή», Γιώργος Λυκουρόπουλος, θέλησε να διευκρινίσει ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής επικοινώνησαν με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο και ζήτησαν από τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν παρουσία είτε τηλεφωνική, είτε φυσική με οποιοδήποτε στέλεχος του συλλόγου, αν θέλει να βγει στον “αέρα”.

Η απάντηση ωστόσο που δόθηκε ήταν ότι η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 19:30 και στη συνέχεια υπήρχε η προγραμματισμένη πτήση από τα Χανιά και όταν ζητήθηκε από πλευράς ΕΡΤ να υπάρξει επικοινωνία τουλάχιστον με τον Μηνά Λησάνδρου, ο κ.Δημάτος ανέφερε -σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή- ότι θα το μεταφέρει στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ.

«Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει», είπε ο δημοσιογράφος ζωντανά στον αέρα της εκπομπής – δήλωσε που περιλαμβάνεται και στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για το θέμα.

Είναι προφανές, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά και ουδείς μπορεί να προσάψει κάτι στην ΕΡΤ.

«Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής από τα Χανιά για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο. Και το θράσος έχει όρια», ήταν η αιχμηρή απάντηση που έδωσαν εκ νέου οι άνθρωποι της ΑΕΚ στους ισχυρισμούς των υπευθύνων της δημόσιας τηλεόρασης.

Στο θέμα παρενέβη αργά τη νύχτα της Κυριακής με ένα έντονα σαρκαστικό σχόλιο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Στην ERT (Edw Radio Thessaloniki) σκέφτονται σοβαρά μετά την μίνι εκπομπή με τα νέα και τις θέσεις του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε ως ένθετη χθες, να δείξουν όλο το 4ωρο βίντεο που έχει μοιράσει ο ΠΑΟΚ. Με σπικάζ Μίνου, γιατί δεν έχει ήχο».

Στην ERT (Edw Radio Thessaloniki) σκέφτονται σοβαρά μετά την μίνι εκπομπή με τα νέα και τις θέσεις του ΠΑΟΚ που…

Geplaatst door Konstantinos Karapapas op Zondag 15 april 2018

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τύχη του ντέρμπι της 11ης Μαρτίου αναμένεται μέσα στα προσεχή 24ωρα, αν και δεν αποκλείεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έχει συμβεί σε πολλές φετινές υποθέσεις, να προσφύγει και στον τρίτο βαθμό (Διαιτητικό) και να υπάρξει νέο επεισόδιο του… σίριαλ στις δικαστικές αίθουσες.

Από την πολύωρη εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών, όπου σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποδεικνύει την αλήθεια για ό,τι συνέβη.

«Θεωρούμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μία εικόνα μόνο, εμείς προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές εικόνες. Δώσαμε ένα βίντεο 4 ωρών, για να δείξουμε τι έγινε, γιατί ο κ. Κομίνης δεν συνέχισε το παιχνίδι», υποστήριξε το βράδυ της Κυριακής ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος στην εμφάνισή του στην «Αθλητική Κυριακή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...