475
|

Καυτές αποκαλύψεις για τον Τραμπ και από τη Στόρμι Ντάνιελς

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 12:44

Καυτές αποκαλύψεις για τον Τραμπ και από τη Στόρμι Ντάνιελς

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 12:44

Βροχή πέφτουν τα αποκαλυπτικά βιβλία για τον Ντόναλντ Τραμπ και τα παρασκήνια της ζωής και της προεδρίας του, καθώς ετοιμάζεται τώρα και η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς να μπει στον χορό και να ενισχύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Τα απομνημονεύματα της ηθοποιού, τα οποία εξασφάλισε πριν από την κυκλοφορία τους ο Guardian, περιέχουν αποκαλυπτικές, καυτές περιγραφές για τη σχέση της με τον Τραμπ – όσο σύντομη και αν ήταν αυτή – αλλά και για τα απόκρυφα του προέδρου. Η Ντάνιελς αναρωτιέται ακόμη αν ο νυν πρόεδρος είναι κατάλληλος για το αξίωμα.

Στο βιβλίο είναι αρκετά λεπτομερής για αυτή τη σύντομη σχέση της με τον Τραμπ το 2006 στη λίμνη Ταχόε στην Καλιφόρνια. Εξαιρετικά λεπτομερής είναι και για τα γεννητικά όργανά του (το πέος του είναι «μικρότερο από το μέσο όρο, αλλά όχι εξαιρετικά μικρό», λέει μεταξύ πολλών άλλων).

Ισχυρίζεται ακόμη ότι της έκανε την πρόταση να την βοηθήσει να κερδίσει στο τηλεοπτικό σόου που εκείνος παρουσίαζε, το «Apprentice». Της είχε πει μάλιστα ότι μπορεί να άλλαζαν οι κανόνες στο παιχνίδι για να μην κοπεί νωρίς.

Η Ντάνιελς συνέχισε να απαντά στα τηλέφωνα του Τραμπ τον επόμενο χρόνο με την ελπίδα ότι θα εκπλήρωνε την υπόσχεσή του ότι θα την έβαζε στο «Apprentice». Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ.

Η ιστορία πάντως με τον Τραμπ της άφησε -λέει-  μια γεύση αηδίας: κάθε φορά που έβλεπε από τότε τον νυν πρόεδρο σκεφτόταν: «εγώ έκανα σεξ με αυτό το πράγμα;»

Αγωνία για τον υποψήφιο Τραμπ

Η δυσαρέσκεια της Ντάνιελς για τον Τραμπ εμφανίστηκε στις αρχές του 2016, όταν εκείνος άρχισε να κερδίζει τη μία μετά την άλλη τις προκριματικές εκλογές στις πολιτείες. Λέει μάλιστα ότι της τηλεφωνούσαν πρώην συνάδελφοι, που γνώριζαν για τη σύντομη σχέση της με τον Τραμπ, για να σχολιάσουν τα νέα.

Εκείνη είχε σχηματίσει την εντύπωση ότι ο Τραμπ δεν ήθελε να γίνει πρόεδρος. Ωστόσο οι νίκες του, που τον έβαζαν σε πορεία προς τον Λευκό Οίκο, την ανησύχησαν, πόσω μάλλον που στο παρελθόν την είχαν απειλήσει από το περιβάλλον του να μην μιλήσει καθόλου.

Τελικά, πριν από τις εκλογές του 2016, η ηθοποιός δέχτηκε 130.000 δολάρια από τον δικηγόρο του Τραμπ για να μην μιλήσει. Ο πρόεδρος έχει αρνηθεί ότι είχε σχέση μαζί της, παραδέχεται όμως την πληρωμή.

Στο βιβλίο η Ντάνιελς μιλά ακόμη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα. Φτώχεια, εγκατάλειψη και σεξουαλική κακοποίηση από τα εννιά της βίωσε η Στέφανι Κλίφορντ (όπως είναι το πραγματικό όνομα της), που άρχισε να κάνει στριπτίζ από το λύκειο. Αργότερα μπήκε στη βιομηχανία του πορνό όπου έφτασε να γίνει βραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτις.

Η Ντάνιελς περιγράφει έναν ανασφαλή Τραμπ, μια εικόνα που στον ένα ή τον άλλο βαθμό περιγράφει και το βιβλίο του (δημοσιογράφου της Ουάσινγκτον Ποστ) Μπομπ Γούντγουορντ, όπως και πληθώρα άκκων δημοσιευμάτων.

Ο Λευκός Οίκος κάνει ό,τι μπορεί για να αποδομήσει αυτή την εικόνα. Οι αριθμοί είναι όμως αμείλικτοι: η δημοτικότητα του προέδρου έχει υποχωρήσει κάτω από το 40%, σε ιστορικό χαμηλό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...