• Οι εκλογές πλησιάζουν και η Νόνη Δούνια φωτογραφίζεται στην μπανιέρα της

    H Νόνη Δούνια, βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μοντέλο, έκλεισε τα 51 της χρόνια. Και είπε να το γιορτάσει και να το επισημάνει με μια ανάρτηση στο Instagram.

     

    Αλλά όχι με μια συνηθισμένη ανάρτηση. Η κυρία Δούνια, η οποία έχει να αντιμετωπίσει αυξημένο ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια –χάνεται και μία έδρα λόγω απογραφής– φωτογραφήθηκε στην μπανιέρα της, με τις σαπουνάδες να αφήνουν τα υπόλοιπα στη φαντασία.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

    Λογικά, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές έχουμε και πολλά άλλα να δούμε. Οχι μόνο από την κυρία Δούνια βέβαια…

  • Η κηδεία του Κωνσταντίνου, ο Μπονάτσος και ο «απελπισμένος» Μπογδάνος

    Τον θυμάστε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο; Εκείνον τον βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ, που τον έδιωξαν κακήν κακώς από την ΚΟ και μετά πήγε με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, που τον έδιωξαν και αυτοί και τελικά έμεινε με την Εθνική Συμφωνία και την πολιτευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου;

     

    Ο κ. Μπογδάνος λοιπόν, ανεξάρτητος βουλευτής, είπε να παρέμβει στη συζήτηση για το αν ο έκπτωτος βασιλιάς Κωνσταντίνος έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους –μια προσπάθεια να αλιεύσει από τη δεξαμενή των διαφόρων φιλοβασιλικών αλλά και κάποιων πούρων δεξιών που πιστεύουν ότι ακόμα η χώρα ζει υπό τον ζυγό της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

    Τον περιέλαβε έτσι τον κ. Μπογδάνο ο «Προσωπάρχης» των «Νέων» που έγραψε σχετικά:

     

    «Για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο θα ήταν “ορθό και πρέπον” να ταφεί ο τέως με τιμές αρχηγού κράτους. Οπότε, εικάζω ότι το κόμμα του ανεξάρτητου βουλευτή θα πρέπει να γράφει χειρότερα απ’ όσο υπέθετα στις μετρήσεις στις οποίες έστω ανιχνεύεται. Γιατί αν ξεπέφτει κανείς στην ανάγκη του χαϊδέματος των αφτιών των νοσταλγών του “ελιά, ελιά και Κώτσο βασιλιά” – οι οποίοι όσο πάνε και μειώνονται στα επίπεδα του είδους υπό εξαφάνιση –, πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος»…




text
  • H πολιτική έχασε, μόλις βρήκε, τον Δημήτρη Παπανώτα. Και έτσι κέρδισε η τηλεόραση


    18 Απριλίου 2024, 15:32