• Το στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη στη Βουλή προκάλεσε αντιδράσεις

    O Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25, έχει έναν τρόπο να κλέβει την παράσταση –ίσως επειδή κλωτσάει πάντα μέσα του ο ηθοποιός. O άνθρωπος το είχε πει άλλωστε ότι για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη «θα γίνω και αφισοκολλητής, και απεργός πείνας αν χρειαστεί» –τελικά έγινε, έστω και άθελά του, στρίπερ.

     

    Το περιστατικό συνέβη διαδικτυακά, αλλά έμεινε:

     

    Την ώρα που η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25, μιλούσε μέσω τηλεδιάσκεψης σε Επιτροπή της Βουλής, για τις διατάξεις νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τη Δημοτική Αστυνομία, εμφανίστηκε στο κάδρο ο κ. Γρηγοριάδης, ο οποίος προφανώς, μη γνωρίζοντας ότι η κομματική του σύντροφος ήταν on camera, άρχισε να γδύνεται –επιτρέποντας σε όσους συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής να θαυμάσουν το γυμνό σώμα του.

     

    Η κυρία Απατζίδη, εξάλλου, δεν είχε δώσει και τόση σημασία για την εισβολή του κ. Γρηγοριάδη στο γραφείο του κόμματος στη Βουλή αλλά και στο πλάνο της και συνέχιζε την παρέμβασή της, χωρίς αρχικά να αντιληφθεί ότι ο συνάδελφός της άρχισε να γδύνεται. Οταν το κατάλαβε πια, έβαλε το χέρι της στην κάμερα και έπειτα την έκλεισε, αλλά ήδη ήταν σχετικά αργά.

    Επειδή το θέμα πήρε κάποιες διαστάσεις, ο κ. Γρηγοριάδης επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης –αυτά φταίνε πάντα και για τα πάντα– και εξήγησε ότι «όταν δουλεύεις όλη μέρα στη Βουλή αλλάζεις ρούχα στο γραφείο, γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα» –προσέθεσε, υπονοώντας ότι κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του τελούν κακουργηματικές πράξεις όπως η κλοπή δημοσίου χρήματος.

    Οντως, το στριπτίζ του κ. Γρηγοριάδη δεν πέρασε ασχολίαστο. Χαρακτηριστικό του σημείωμα που υπογράφει ο Στέντωρ στην «Καθημερινή» της Πέμπτης, υπό τον τίτλο «Το δόγμα της επίδειξης»:

     

    «Πολλοί προσποιήθηκαν τους σκανδαλισμένους από το διαδικτυακό ατύχημα που συνέβη στο ΜέΡΑ25. Η βουλευτής Απατζίδη (δεν έχουν ακόμη παραιτηθεί όλες οι γυναίκες από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος) μιλούσε σε επιτροπή της Βουλής μέσω τηλεδιάσκεψης. Πίσω της εισέβαλε κάποια στιγμή στο πλάνο ο συνάδελφός της, Κλέων Γρηγοριάδης, και άρχισε να γδύνεται. Λίγο προτού αφαιρέσει το παντελόνι του, η Απατζίδη έκοψε απότομα το ηδονοβλεπτικό υπερθέαμα χουφτιάζοντας την κάμερα του υπολογιστή της. Πού είναι όμως η είδηση; Δεν ξέραμε άραγε ότι το ΜέΡΑ25 είναι το κόμμα που υπάρχει για να δείχνεται; Δεν ξέραμε ότι είναι φορέας του Υπαρκτού Εξιμπισιονισμού;»

     

  • Βουλευτής του ΚΚΕ κέρασε για του Αγίου Νικολάου τους συναδέλφους του μακαρόν με σφυροδρέπανο

    Ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α. και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, είχε την περασμένη Τρίτη την ονομαστική εορτή του. Και ως καλός βουλευτής και συνάδελφος, είπε να φέρει γλυκά στη Βουλή για να κεράσει.

     

    Εφερε, λοιπόν, λαχταριστά μακαρόν, τα οποία όμως είχε φροντίσει να φιλοτεχνήσει με ένα σφυροδρέπανο, ελπίζουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής.

     

    Τέλος πάντων, το θέμα ανέδειξε ένας από τους πιο χιουμορίστες βουλευτές, ο Διονύσης Χατζηδάκης, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook, ευχήθηκε στον εορτάζοντα λέγοντάς του: «Το σφυροδρέπανο δεν επηρεάζει τη σκέψη μου και τις πεποιθήσεις μου, ελπίζω να μην επηρεάσει το στομάχι μου».




text
  • Επρεπε να αφήσουν τη Ζωή να κάνει ένα encore πριν την ψηφοφορία


    28 Μαρτίου 2024, 22:23