• Το καρφί του Αβραμόπουλου για τον Παυλόπουλο: Αν είχα γίνει εγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα συμφωνούσα ποτέ να γίνει το δημοψήφισμα

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Στο Κέντρο» ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώην Επίτροπος, στέλεχος της ΝΔ και άλλοτε ηγέτης του κόμματος ΚΕΠ.

     

    Μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά, είπε για παράδειγμα ότι «ναι θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές», ασχέτως αν κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τη ΝΔ ή το Μέγαρο Μαξίμου.

     

    Πιο ενδιαφέρον ωστόσο είχε η αναφορά του στα όσα έγιναν το 2015, φιλοδωρώντας με ένα τεράστιο καρφί τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ομόσταυλό του στη ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο.

     

    Η συζήτηση είχε πάει στην επέτειο των capital controls και στο δημοψήφισμα, με τον κ. Αβραμόπουλο να σχολιάζει πως «σε κάποια στιγμή είδαμε μπροστά μας την Ελλάδα να γίνεται Βενεζουέλα».

     

    Η κουβέντα είχε ξεκινήσει όμως από αλλού: Αν του είχε προσφερθεί η Προεδρία της Δημοκρατίας από τον Αλέξη Τσίπρα (ο οποίος τελικά προτίμησε τον βολικό κ. Παυλόπουλο).

    Η απάντηση του κ. Αβραμόπουλου αποκαλυπτική:

     

    «Είχε συζητηθεί σε πολλά επίπεδα τότε. Ήταν περισσότερο συζήτησεις που γίνονταν στο παρασκήνιο. Ανεξάρτητα απ’ ότι έγινε, η αλήθεια είναι ότι συζητιόταν. Πρόταση δεν έγινε ποτέ. Κατ αρχάς η πρόταση δεν γίνεται από πρόσωπα, γίνεται από τη Βουλή των Ελλήνων. Θα σας πω κάτι. Αν είχε γίνει, εγώ δεν θα συμφωνούσα ποτέ να γίνει δημοψήφισμα»….

  • Ο Τσιτσιπάς επανέρχεται: Πριν κοιμηθώ βάζω στα μαλλιά μου ελαιόλαδο και ρίγανη

    Στα ημερήσια πλέον νέα του Στέφανου Τσιτσιπά, να πούμε ότι μετά τα περί οπωροφόρων δέντρων στους δρόμους των πόλεων, έδωσε συμβουλές περιποίησης για τα μαλλιά.

     

    Να μην τα πολυλογούμε ο έλληνας πρωταθλητής του τένις μίλησε στο BBC και συνεχίζοντας αυτό το διασκεδαστικό –για τον ίδιο– παιχνίδι της πρόκλησης είπε ότι πριν κοιμηθεί βάζει στα μαλλιά του λάδι και ρίγανη.

     

    Πέστε να τον φάτε…

     




text
  • Δύο κενές θέσεις στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο. Να δούμε και πόσα χαμόγελα θα υπάρχουν


    29 Μαρτίου 2024, 06:09