• Ο Τσίπρας κομπάζει «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε» και η ΝΔ του θυμίζει το κλάμα επί των ημερών του

    Πήγε λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη –σε αυτήν την αλλόκοτα αυτοαναφορική περιοδεία εν όψει των εκλογών για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, ο εαυτός του– και επιστράτευσε και πάλι το ταλέντο του για ευφυολογήματα.

     

    Αυτή τη φορά δεν είπε το αγαπημένο του, τα «κλεφτόδεντρα», αλλά αντιμετωπίζοντας μια κυρία στην Πολίχνη η οποία διαμαρτυρόταν για τους λογαριασμούς του ρεύματος αλλά και για τα όσα υποσχόταν και εκείνος με τα «δεν πληρώνω», της είπε:

     

    «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε, σε λίγο».

    Τι ήταν όμως να το πει κι αυτός ο καψερός το σύνθημα.

     

    Θυμήθηκε η ΝΔ κάτι κλάματα ηλικιωμένων επί των ημερών Τσίπρα στην πρωθυπουργία και τα έβαλε σε ένα βίντεο.

     

  • Γεραπετρίτης: Από την κυβέρνηση πίσω στη Νομική;

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε την Τετάρτη η «Καθημερινή», στις στήλες παραπολιτικών της οποίας δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για πιθανές υποψηφιότητες μελών της κυβέρνησης σε εκλογικές περιφέρειες, φυσικά με τη ΝΔ.

     

    Η αποκάλυψη, στο «Θεωρείο» του Σταύρου Γ. Παπαντωνίου, είναι ότι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές (στην Α’ Πειραιά), αλλά και ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή επιστρέφοντας στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα (είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών)!

     

    Εγραψε χαρακτηριστικά η πάντα καλά ενημερωμένη στήλη της «Καθημερινής»:

     

    «Η στήλη σας είχε ενημερώσει δις πως η υποψηφιότητα Γιώργου Γεραπετρίτη στον Πειραιά ουδέποτε “είχε κλειδώσει” οριστικά και όλα ήταν υπό αίρεση και υπό συζήτηση. Ο υπουργός Επικρατείας άλλωστε έχει πάρει στους ώμους του πολύ μεγάλα βάρη και είναι λογικό να ζυγίζει με μεγάλη προσοχή τα επόμενα βήματά του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γεραπετρίτης δεν θα είναι κάπου υποψήφιος, καθώς σε συνομιλητές του λέει πως κλίνει όλο και περισσότερο προς την απόφαση επιστροφής στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα».

     

  • Η Κατερίνα Νοτοπούλου έγινε νονά

    Μπορεί για κάποιους φανατικούς στην Αριστερά τα θρησκευτικά μυστήρια να είναι αναχρονισμοί και αστικές συμβάσεις, όμως δεν είναι για την Κατερίνα Νοτοπούλου, πρώτη σε σταυρούς βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ –άλλωστε έρχονται και εκλογές και το χριστεπώνυμο πλήθος ψηφίζει και αυτό.

     

    Ετσι, η κυρία Νοτοπούλου μας ενημέρωσε υπερήφανη ότι έγινε νονά του μικρού Στέλιου σε μυστήριο που έγινε στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Θεσσαλονίκη και μπράβο της.

     

    Πάντα άξια!




text
  • Με 830 ευρώ μισθό βλέπεις πια αλλιώς τη ζωή


    29 Μαρτίου 2024, 15:55