• Τι δουλειά έχει ο Ντάνιελ Κρεγκ μπροστά από το πορτρέτο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου;

    Ο ένας είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο παγκοσμίως διάσημος ηθοποιός, πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων στις τελευταίες πέντε ταινίες της κινηματογραφικής σειράς των περιπετειών του Τζέιμς Μποντ. Η άλλη είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που εικονίζεται πίσω του σε ένα πορτρέτο.

     

    Τι συνέβη;

     

    Ο 53χρονος ηθοποιός επισκέφτηκε την Πέμπτη το ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη –όπου και το πορτρέτο της Προέδρου της Δημοκρατίας– εν όψει της παρουσίας του στη χώρα μας για τα γυρίσματα της επόμενης δουλειάς του: πρόκειται για το «Knives Out 2», κωμική περιπέτεια, στην οποία ενσαρκώνει έναν εκκεντρικό ντετέκτιβ.

     

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα θα γίνουν στο Πόρτο Χέλι και στη γύρω περιοχή, τον Ιούνιο.

     

    Η σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του ελληνικού προξενείου της Νέας Υόρκης στο Twitter.

     

     

  • Ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ

    Μια που πιάσαμε τον ευρύτερο χώρο του lifestyle, να πούμε ότι ο Λάκης Γαβαλάς, σχεδιαστής μόδας, ποζάρισε με μια μπλούζα με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

     

    Βέβαια το σχόλιο με το οποίο ο κ. Γαβαλάς συνοδεύει την πόζα είναι βιτριολικό, αν όχι αγοραίο, για ένα ιστορικό κόμμα που ήταν στο τιμόνι της χώρας για τουλάχιστον 20 χρόνια. Ομως, έστω και έτσι, επιβεβαιώνει τον βαθμό διείσδυσης και αντοχής του brand του αυθεντικού ΠΑΣΟΚ –και όχι των μεταλλάξεών του– στην ελληνική (υπο)κουλτούρα.

     

    Τρόπον τινά, δικαιώνει ακόμα και τον Ανδρέα Λοβέρδο που θέλει την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής για να το επαναφέρει στην ΠΑΣΟΚ φάση του.

     

  • Το μήνυμα Καμίνη με τον εμβολιασμό του

    Συνεχίζοντας στα του χώρου της Κεντροαριστεράς, ο Γιώργος Καμίνης, βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής και πρώην δήμαρχος Αθηναίων, εμβολιάστηκε και αυτός κατά της Covid-19.

     

    Λίγο προτού μεταβεί στο Αλεποχώρι για να επιθεωρήσει το σημείο της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά στα Γεράνεια, ο 66ετής βουλευτής ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του, στέλνοντας μέσω Twitter και το σχετικό μήνυμα προς τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

  • Ο Κώστας Μπακογιάννης γιόρτασε πηδώντας από αεροπλάνο

    Τώρα, ο διάδοχος του Γιώργου Καμίνη στη δημαρχία της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ξεπεράσει τα του εμβολιασμού του –αυτά μας απασχόλησαν στις αρχές της εβδομάδας (βλέπε άλλη Βαβέλ, εδώ)– και ασχολείται με άλλα.

     

    Την Παρασκευή, ημέρα της ονομαστικής του εορτής αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, όπως είπε.

     

    Και πήδηξε από αεροπλάνο, κάνοντας sky diving.




text
  • Το καράτε στα τυπικά προσόντα για βουλευτική έδρα


    25 Απριλίου 2024, 08:34