• Η Ολγα Κεφαλογιάννη παντρεύτηκε

    H επιστροφή στην κανονικότητα δεν σφραγίστηκε μόνο με το άνοιγμα της εστίασης αλλά και με ένα ευτυχές γεγονός: η Ολγα Κεφαλογιάννη παντρεύτηκε.

     

    Ο γάμος της βουλευτού Α’ Αθηνών της ΝΔ με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα, συνοδεύτηκε από μια ανάρτηση της νύφης στα social media, στο Instagram εν προκειμένω.

     

    «“Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραψε η κυρία Κεφαλογιάννη συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το νυφικό και τα χέρια του ζευγαριού.

     

    Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη βουλευτή της ΝΔ καθώς είχε προηγηθεί ο σχεδόν δεκαετής γάμος της με τον Μάνο Πενθερουδάκη. Τον Ιανουάριο του 2020, η κυρία Κεφαλογιάννη είχε δώσει συνέντευξη λέγοντας ότι γύρισε σελίδα (βλέπε παλαιότερη Βαβέλ, εδώ).

     

    Η νέα σελίδα ήταν προφανώς ο κ. Μάτσας, με τον οποίο γνωρίστηκαν χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ποια είναι.

     

    Είχε διηγηθεί η κυρία Κεφαλογιάννη:

     

    «Οταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

  • Μπράβο: Ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το καλό παράδειγμα για τον εμβολιασμό με AstraZeneca

    O Κώστας Ζαχαριάδης, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η απόδειξη ότι δεν είναι όλοι στην αξιωματική αντιπολίτευση φοβικοί απέναντι στους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 ή διστακτικοί ή απρόθυμοι στο να συμβάλλουν στην εμβολιαστική εκστρατεία με το παράδειγμά τους.

     

    Ο 38χρονος βουλευτής όχι μόνο έκλεισε εγκαίρως ραντεβού για να εμβολιαστεί με το σκεύασμα που ανέπτυξαν από κοινού η AstraZeneca με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, απορρίπτοντας τα περί «στοκ» που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας (βλέπε πρόσφατη Βαβέλ, εδώ), αλλά έσπευσε και να κάνει το εμβόλιο τη Δευτέρα του Πάσχα επικοινωνώντας μέσω των social media.

  • Το μήνυμα της υφυπουργού Εργασίας, Μαρίας Συρεγγέλλα, ύστερα από τον εμβολιασμό της

    Μια που πιάσαμε το ημερήσιο δελτίο εμβολιασμών, να πούμε ότι το καλό παράδειγμα έδωσε και η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

     

    Η κυρία Συρεγγέλα είναι η δεύτερη υφυπουργός Εργασίας, μετά τη Δόμνα Μιχαηλίδου, που εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της AstraZeneca.

     

    Εκανε το εμβόλιο τη Δευτέρα του Πάσχα και το κοινοποίησε μέσω Facebook.

     

    «Με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την “Ελευθερία”, εμβολιαζόμαστε. Για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας και να νιώσουμε και πάλι ελεύθερες και ελεύθεροι», έγραψε.

     

    Σήμερα ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του AstraZeneca.Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα…

    Δημοσιεύτηκε από Μαρία Συρεγγέλα στις Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

     




text
  • Ορκίστηκε στρατιώτης ο Στέφανος (Χρόνια πολλά!) και πλέον αισθανόμαστε πιο ασφαλείς


    29 Μαρτίου 2024, 13:14