• Τι σχέση έχουν οι Μπαχάμες με το περίφημο κόμμα του Τέως;

    Η Μαρί Σαντάλ ανεβάζει ευτυχισμένες οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram, από τις Μπαχάμες όπου περνά τις ημέρες των Χριστουγέννων στο εξοχικό της. Ηλιοβασιλέματα, παιχνίδια στην άμμο, αστείες πόζες του Παύλου με τα παιδιά και όλα όσα συνθέτουν ένα ευτυχισμένο άλμπουμ οικογενειακών διακοπών, αντάξιο να φιλοξενηθεί στα καλύτερα περιοδικά με θέμα «πώς ζουν οι πλούσιοι» του πλανήτη.
    Οι μόνοι που πιθανώς να είχαν αντίρρηση σε αυτό τον βομβαρδισμό εικόνων από τη νύφη του Τέως, είναι όσοι προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να προετοιμάσουν το έδαφος για το περίφημο «κόμμα του Κωνσταντίνου», που βλέπουν τόση δουλειά και τόσο ψηστήρι να πηγαίνουν χαμένα.
    Διότι, μπορεί παντού, στο μυαλό των γαλαζοαίματων, οι υπήκοοι να χαίρονται βλέποντας τους βασιλιάδες τους σε παραμυθένιες στιγμές, αλλά όταν το βασικό επιχείρημα όσων προωθούν το κόμμα «με το οποίο θα επιστρέψει ο Βασιλιάς των Ελλήνων» είναι ότι «οι αντοχές του λαού έχουν εξαντληθεί» και ότι οι «προδότες πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν τον λαό και ζουν πλουσιοπάροχα», το μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες θα ξεχαστούν το συντομότερο δυνατόν.

  • Ο Κώστας Μπακογιάννης είδε το «Star Wars». Ε, και;

    • Ο Κώστας Μπακογιάννης στο φουαγέ του κινηματογράφου «Γαλαξίας» στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία
      Ο Κώστας Μπακογιάννης στο φουαγέ του κινηματογράφου «Γαλαξίας» στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία

    Τι σημαίνει «ε, και;». Όταν είσαι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η φωτογραφία σου ενώ πηγαίνεις χαμογελαστός να δεις το Star Wars σε κινηματογράφο της Λαμίας μάλιστα, κυκλοφορεί παντού, σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο πολιτικά. Διότι δείχνει ότι όχι μόνο είσαι κι εσύ άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την ταινία που κάνει ρεκόρ εισπράξεων – άρα είσαι κι εσύ κατά βάθος ένας από τους ψηφοφόρους σου – αλλά επίσης ότι έχεις ήδη ένα ανεπτυγμένο σύστημα υποστήριξης. Ένα σύστημα που θα διαδώσει παντού την εικόνα με τη λεζάντα «Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε ένα δώρο στον εαυτό του, μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο». Και να το κάνει σοβαρά.

  • Ο κρυφός πόνος του Άδωνι

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ εξηγεί πως ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο γιατί οι πληγωμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο…

    Ήταν μια αποστροφή από τη χειμαρώδη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη χθες, στον Epsilon και στον Νίκο Ευαγγελάτο, που δεν απευθυνόταν στη λογική αλλά κατευθείαν στο θυμικό. Γιατί ο Άδωνις μπορεί να είναι αμείλικτος με τους εχθρούς του, αλλά κατά βάθος είναι κι αυτός άνθρωπος. Και πονάει όταν βλέπει τις φιλίες χρόνων να τελειώνουν. Γι’ αυτό και όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Μάκη Βορίδη, το ύφος του άλλαξε. Η φωνή χαμήλωσε. Οι χειρονομίες περιορίστηκαν δραστικά. Και ένας Άδωνις που ήθελε στην πραγματικότητα να πει ότι δεν διστάζει να θυσιάσει ακόμα και τις προσωπικές του σχέσεις για την παράταξη, ανακοίνωσε: «Με τον Βορίδη δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε ευχές για τα Χριστούγεννα…». Σα να περιμένει το πνεύμα των Χριστουγέννων να πάρει τον πρώην φίλο του από το χέρι και να τον φέρει πάλι κοντά του.

  • Το «αυτοφωτορεπορτάζ» του Ηλία Ψινάκη από τον φυσικό του χώρο: Το Γκστάαντ

    • «Ο Ρέμος τραγουδάει στον Άγιο Βασίλη και σε μένα το "Μα δεν τελειώσαμε" γράφει η λεζάντα
      «Ο Ρέμος τραγουδάει στον Άγιο Βασίλη και σε μένα το “Μα δεν τελειώσαμε” γράφει η λεζάντα

    Ημέρες ελβετικής δόξας ζει τις τελευταίες μέρες ο λογαριασμός του Ηλία Ψινάκη στο instagram. Προφανώς διότι τις εορταστικές αυτές μέρες όταν μέσα του πάλευαν ο δήμαρχος Μαραθώνα και ο διεθνής «τζετ σέτερ», υπερίσχυσε ο δεύτερος. Και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά φωτογραφιών από το Γκστάαντ, που αποτυπώνουν πλήρως μια διάθεση «όχι αγάπη μου, δεν θα κάτσω να σκάσω, πάω να βρω τους φίλους μου και την οικογένειά μου».
    Το χριστουγεννιάτικο φωτογραφικό σερί του Ψινάκη ξεκίνησε τέσσερις ημέρες πριν στην πολυθρόνα ενός private jet (άκρη αριστερά) με τη λεζάντα «Εκλεψα τρεις μερες να κανω Χριστούγεννα όπως κάθε χρονο με την οικογένεια μου που ούτως ή άλλως μόνο Χριστούγεννα τους βλέπω όλους μαζι!! Σας ευχομαι με όλη μου την αγάπη Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και στις οικογένειές σας αγαπημένοι μου φίλοι».

    psinakis
    Στη συνέχεια ακολούθησαν φωτογραφίες με σμόκιν σε χολυγουντιανού τύπου πάρτυ (δεύτερη από αριστερά), με μια γούνα τσιντσιλά ανέμελα ριγμένη στους ώμους (δεύτερη από δεξιά) και με τον σχεδιαστή Βαλεντίνο και τον συνεργάτη του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι (δεξιά) και με λεζάντα «Συμφώνησαν να παρασημοφορηθούν με το μετάλιο του Δήμου Μαραθώνα». Και τέλος, πάλι με την περίφημη γούνα τσιντσιλά (πού ήδη είχε αρχίσει να μαζεύει κάπως αρνητικά σχόλια από ευαισθητοποιημένους στο instagram) και τον Αντώνη Ρέμο. Και φαίνεται ότι ο «άλλος» Ηλίας Ψινάκης, περνάει καλύτερα από τον δήμαρχο Μαραθώνα, αν κρίνει κανείς από το γέλιο του που είναι πολύ λιγότερο βεβιασμένο σε σχέση με το γέλιο του όταν ποζάρει δίπλα σε υπουργούς ή τη Ρένα Δούρου.




text
  • Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει χώρο στο κελί;


    24 Απριλίου 2024, 13:55