411
Ο Χουάν Κάρλος, όταν ήταν ακόμα βασιλιάς, το 2012 | Marcelo Hernandez/LatinContent via Getty Images

Ισπανία: Εδιναν θηλυκές ορμόνες στον υπερσεξουαλικό Χουάν Κάρλος;

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 20:52
Ο Χουάν Κάρλος, όταν ήταν ακόμα βασιλιάς, το 2012
| Marcelo Hernandez/LatinContent via Getty Images

Ισπανία: Εδιναν θηλυκές ορμόνες στον υπερσεξουαλικό Χουάν Κάρλος;

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 20:52

Ειδικές ενέσεις με θηλυκές ορμόνες έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας στον Χουάν Κάρλος, όταν ήταν βασιλιάς της Ισπανίας, καθώς οι σεξουαλικές του ορμές ήταν «επικίνδυνες για τη χώρα»!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας.

Ο Βιλαρέχο είπε, μιλώντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή, ότι χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο πλέον Κάρλος «για να μειώσουν τις σεξουαλικές ορέξεις του, γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα ότι ήταν τόσο παθιασμένος άνθρωπος».

Πάντως, σύμφωνα με τους Times, οι βουλευτές δεν τον πίστεψαν, λέγοντας ότι πρόκειται για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ο Βιλαρέχο ισχυρίστηκε ότι έμαθε την πληροφορία από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην βασιλιά από το 2004 έως το 2009.

Το 2016, η ίδια εκμυστηρεύθηκε στον αστυνομικό ότι μέλη της συνοδείας του «τού έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του αφαιρέσουν ορμές». Η Σάιν-Βίτγκενσταϊν πρόσθεσε ότι «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα». Εκτός από τις ενέσεις, είπε ότι του έδιναν πολλά υπνωτικά χάπια, από το 2011 και μετά. Δεν είχε όμως κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, σύμφωνα με τον Βιλαρέχο.

Η πρώην ερωμένη του Κάρλος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι με εντολή του την παρακολουθούν από το 2012 οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες στη Βρετανία, όπου διαμένει.

Η ίδια εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο του 2008, όταν οι οι Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατ. δολάρια στον Χουάν Κάρλος και αυτός, με τη σειρά του, της έδωσε 65 εκατ. δολάρια επειδή «την αγαπούσε», όπως κατέθεσε.

Ο Χουάν Κάρλος ζει εξόριστος στο Αμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εδώ και πάνω από έναν χρόνο. Εγκατέλειψε στα κρυφά την πατρίδα του την 3η Αυγούστου 2020, για να «διευκολύνει» τον γιο του, Φίλιππο, με φόντο τις καταγγελίες για τα σκάνδαλα, ανέφερε επιστολή του που δημοσιοποιήθηκε αργότερα.

Σε βάρος του διενεργούνται έρευνες, καθώς, μεταξύ άλλων, κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, φορολογική απάτη, δωροδοκία στο έργο της κατασκευής σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας στη Σαουδική Αραβία, κατοχή μυστικών υπεράκτιων λογαριασμών κ.λπ.

Στην Ισπανία φημολογείται ότι οι έρευνες θα μπουν στο συρτάρι και ότι ο Χουάν Κάρλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ισπανία.

Για αυτό ίσως ο Πέδρο Σάντσεθ, ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός, αποφάσισε να τα βάλει με τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας, δηλώνοντας ότι το ακαταδίωκτο του μονάρχη δεν αρμόζει πλέον «σε μια δημοκρατία εδραιωμένη, έπειτα από 40 και πλέον χρόνια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News