340
Ο Κώστας Καραμανλής σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του. Εως τώρα απέφευγε να μιλήσει και αρκούνταν απλώς σε συμβολικές παρουσίες. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά | SOOC

Ηρθε η ώρα του Καραμανλή: Τι θα πει στην ομιλία στο «Βελλίδειο» – ξεκινά περιοδεία στη Β. Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 10:01
Ο Κώστας Καραμανλής σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του. Εως τώρα απέφευγε να μιλήσει και αρκούνταν απλώς σε συμβολικές παρουσίες. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά
|SOOC

Ηρθε η ώρα του Καραμανλή: Τι θα πει στην ομιλία στο «Βελλίδειο» – ξεκινά περιοδεία στη Β. Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 10:01

Δέκα χρόνια έχει να ανέβει σε κομματικό βήμα ο Κώστας Καραμανλής, η σιωπή του οποίου όλη αυτήν την περίοδο υπήρξε παροιμιώδης. Τώρα, όμως, ο πρώην Πρωθυπουργός επιστρέφει από την πολιτική αφωνία του με ένα –όπως το περιέγραψε το ΑΠΕ-ΜΠΕ– μήνυμα συμπόρευσης και συστράτευσης.

Ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει στις 19.30 από το «Βελλίδειο» της Θεσσαλονίκης, εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου καλώντας σε γενική συστράτευση στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τελευταία φορά που ο κ. Καραμανλής είχε μιλήσει σε εκδήλωση ήταν τον Οκτώβριο του 2009 στο Πεδίον του Αρεως, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές εκείνης της χρονιάς, όπου η ΝΔ συνετρίβη και παραιτήθηκε.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καραμανλής, ο οποίος εκλέγεται από το 1989 στην Α’ Θεσσαλονίκης θα μιλήσει, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια σε κομματικό ακροατήριο, σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στην οποία θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί θεσμό για τη συμπρωτεύουσα καθώς είθισται η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης να διοργανώνει συγκέντρωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής στην ομιλία του θα ζητήσει την αποφασιστική στήριξη στην παράταξη, ώστε να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο πρώην Πρωθυπουργός επισημαίνει σε συνομιλητές του, ότι η συγκυρία, ιδιαιτέρως σε ότι αφορά στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Τις επόμενες μέρες ο κ. Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες εκπέμποντας το μήνυμα της συμπόρευσης και συστράτευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, την προσεχή Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη συμβολική, καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώνουν οι συνομιλητές του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...