111
Πατέρας θύματος της πτήσης που συνετρίβη στην Αιθιοπία, κρατά πλακάτ με τις φωτογραφίες των επιβατών πίσω από τον διοικητή της αμερικανικής ΥΠΑ κατά την κατάθεσή του στο Κογκρέσο, στις 17 Ιουνίου | Graeme Jennings/Pool via REUTERS

ΗΠΑ: Ξεκινούν οι δοκιμαστικές πτήσεις των Boeing 737 Max

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2020, 17:42
Πατέρας θύματος της πτήσης που συνετρίβη στην Αιθιοπία, κρατά πλακάτ με τις φωτογραφίες των επιβατών πίσω από τον διοικητή της αμερικανικής ΥΠΑ κατά την κατάθεσή του στο Κογκρέσο, στις 17 Ιουνίου
|Graeme Jennings/Pool via REUTERS

ΗΠΑ: Ξεκινούν οι δοκιμαστικές πτήσεις των Boeing 737 Max

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2020, 17:42

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι δοκιμαστικές πτήσεις των Boeing 737 MAX για την πιστοποίηση της πλοϊμότητας του αεροσκάφους, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Τα αεροσκάφη 737 ΜΑΧ έχουν καθηλωθεί στο έδαφος από τον Μάρτιο του 2019 μετά από δύο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα, στην Ινδονησία αρχικά και την Αιθιοπία λίγους μήνες αργότερα.

Οι δοκιμαστικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) σε συνεργασία με την Boeing, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Οι αρμόδιοι επιθεωρητές θα πραγματοποιήσουν τρεις ημέρες πτητικών δοκιμών στο αναφερόμενο αεροσκάφος, παρά το γεγονός ότι θα απαιτηθούν επιπλέον έλεγχοι, πριν τη χορήγηση της απαραίτητης πιστοποίησης για την επιστροφή του 737 MAX στην ενεργό υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...