259
Η Ροζάριο Ντόουσον σε φωτογραφία του 2017 και ο Κόρι Μπούκερ τον περασμένο μήνα σε προεκλογική του ομιλία | REUTERS

Ερωτας στον δρόμο για τον Λευκό Οίκο: Ζευγάρι οι Κόρι Μπούκερ και Ροζάριο Ντόουσον!

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 14:17
Η Ροζάριο Ντόουσον σε φωτογραφία του 2017 και ο Κόρι Μπούκερ τον περασμένο μήνα σε προεκλογική του ομιλία
|REUTERS

Ερωτας στον δρόμο για τον Λευκό Οίκο: Ζευγάρι οι Κόρι Μπούκερ και Ροζάριο Ντόουσον!

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 14:17

Μία από τις πιο φωτογενείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ θα μπορούσε να γίνει  Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αν ο Κόρι Μπούκερ, υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, κερδίσει πρώτα τις προκριματικές και έπειτα τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η Ροζάριο Ντόουσον αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είναι ζευγάρι με τον αμερικανό γερουσιαστή από το Νιου Τζέρσεϊ από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η 39χρονη ηθοποιός, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο και την Κούβα, έχει παίξει στις ταινίες του Σπάικ Λι «He Got Game» και «25η ώρα», στο «Alexander» του Ολιβερ Στόουν, καθώς επίσης και, ανάμεσα σε άλλες, στις «Αμαρτωλή πόλη»,«Rent» και «Οι άντρες με τα μαύρα ΙΙ».

Ο 49χρονος γερουσιαστής, που έγινε περισσότερο γνωστός λόγω της μάχης του κατά της υποψηφιότητας του δικαστή Μπρεντ Κάβανο για το Ανώτατο Δικαστήριο, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για το χρίσμα των Δημοκρατικών, την 1η Φεβρουαρίου. Είναι ο πρώτος αφροαμερικανός άντρας που ρίχνεται στη μάχη για το 2020.

Το ζευγάρι κρατούσε κρυφή τη σχέση του μέχρι την δημόσια παραδοχή της Ντόουσον. Ο Μπούκερ δεν σχολίασε το γεγονός όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Τον περασμένο μήνα πάντως, όταν είχε ρωτηθεί αν θα επηρεάσει αρνητικά την εκστρατεία του το γεγονός ότι είναι εργένης, ο γερουσιαστής απάντησε ότι υπάρχει κάποια εξαιρετική γυναίκα τώρα στη ζωή του, η οποία θα ήταν κατάλληλη για Πρώτη Κυρία.

Από την πλευρά της, η Ντόουσον ανταπέδωσε τα κοπλιμέντα, αποκαλώντας τον έναν υπέροχο άνθρωπο, με τον οποίο της αρέσει να περνά χρόνο μαζί όταν μπορούν. «Είμαι ευγνώμων που είμαι με κάποιον τον οποίο σέβομαι και θαυμάζω τόσο πολύ, που είναι τόσο σπουδαίος και ευγενής, που με νοιάζεται και με αγαπά», είπε στο TMZ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...