229
Τα θύματα του δυστυχήματος |

Ινδία: Τέσσερις νεκροί από… σέλφι

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2019, 18:22
Τα θύματα του δυστυχήματος
|

Ινδία: Τέσσερις νεκροί από… σέλφι

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2019, 18:22

Μια νιόπαντρη γυναίκα και τρία μέλη της οικογένειάς της σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαζαν σέλφι πάνω σε ένα φράγμα στην Ινδία, τη χώρα με τους περισσότερους θανάτους που προκαλούνται από σέλφι στον πλανήτη!

Η παρέα των έξι ανθρώπων έβγαζε φωτογραφίες την Κυριακή στο φράγμα Παμπαρού, στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού (νότια Ινδία), ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

«Κρατιόντουσαν από το χέρι και πόζαραν στον φακό βγάζοντας σέλφι, όταν γλίστρησαν και έπεσαν», εξήγησε ο αξιωματικός, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Συγγενείς θρηνούν τους νεκρούς στην όχθη του ποταμού

«Ο σύζυγος, ο οποίος τραβούσε τις φωτογραφίες, δεν έπεσε» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο άνδρας πήδηξε στο νερό και κατάφερε να σώσει μία από τις γυναίκες, όμως η υπόλοιπη οικογένεια πνίγηκε. Ενα από τα θύματα ήταν ένας μαθητής ηλικίας 14 ετών.

Το φράγμα στο οποίο συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με μια έρευνα, που διεξήγαγαν τον περασμένο χρόνο οι ερευνητές του All Indian Institute of Medical Sciences, 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο, την ώρα που έβγαζαν σέλφι το διάστημα 2011-2017.

Η Ινδία κατέχει την πρώτη θέση σε φονικές σέλφι, την οποία ακολουθούν η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Πακιστάν.

Η επιδημία έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που οι αρχές στην Ινδία όρισαν «ζώνες όπου απαγορεύονται οι σέλφι» σε περιοχές, οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...