193
(φωτογραφία αρχείου) | youtube

Ινδία: Νεαρή που αναζητούσε δουλειά κατήγγειλε ότι τη βίαζαν 40 άνδρες επί 4 ημέρες

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 21:48
(φωτογραφία αρχείου)
|youtube

Ινδία: Νεαρή που αναζητούσε δουλειά κατήγγειλε ότι τη βίαζαν 40 άνδρες επί 4 ημέρες

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2018, 21:48

Μία ακόμη ιστορία φρίκης έρχεται από την Ινδία με θύμα μία νεαρή γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι 40 άνδρες τη βίαζαν επί τέσσερις ημέρες, όταν εκείνη πήγε να ζητήσει δουλειά σε ξενοδοχείο

Η 22χρονη εξήγησε στην Αστυνομία ότι μια γνωστή της υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε δουλειά στο ξενοδοχείο αυτό, στο κρατίδιο Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία.

Όμως, αντί να την προσλάβουν, την κράτησαν αιχμάλωτη, τη νάρκωσαν και τη βίαζαν, σύμφωνα με τον αξιωματικό της Αστυνομίας, Ρατζεντάρ Κουμάρ Μίνα.

Τρεις κατώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα γιατί επέδειξαν αμέλεια και «δεν ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για αυτήν την ευαίσθητη υπόθεση», πρόσθεσε.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής του ξενοδοχείου.

Η νέα αυτή υπόθεση έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην Ινδία.

Περίπου 110 βιασμοί καταγγέλλονται καθημερινά στις Αρχές, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Στις αρχές της εβδομάδας συνελήφθησαν 17 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίαζαν επί πολλές εβδομάδες ένα 11χρονο κοριτσάκι.

Το 2012, ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας στο Νέο Δελχί προκάλεσε σοκ στην Ινδία και σε όλον τον κόσμο. Στις αρχές Ιουλίου το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας καταδίκασε σε θάνατο τρεις άνδρες για την υπόθεση αυτή.