189
| oaed.gr

«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»: Αυτές είναι ο 75 εταιρείες με τις 3.000 θέσεις εργασίας

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 11:23
| oaed.gr

«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»: Αυτές είναι ο 75 εταιρείες με τις 3.000 θέσεις εργασίας

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 11:23

Με τη συμμετοχή 75 εταιρειών και προσφορά περισσότερων από 3.000 θέσεων εργασίας, διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, διεξάγεται το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, η 4η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ, 10:00 – 18:00).

Ενδεικτικά, συμμετέχουν επιχειρήσεις από τους κλάδους εμπορίου, τεχνικών υπηρεσιών, ναυτιλίας, τουρισμού, υπηρεσιών υγείας, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ψηφιακού μάρκετινγκ, logistics, facility management, εκπαίδευσης, υπηρεσιών φύλαξης και συστημάτων ασφαλείας κ.ά. (δείτε την πλήρη λίστα εδώ).

Στόχος να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

  • Δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής ΕΔΩ

Παράλληλα στην «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του Οργανισμού θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...