255
Εικόνες όπως αυτή κατέκλυσαν το Διαδίκτυο, καθώς πολλά παιδιά παρέλαβαν σχετικά μεγάλες για το πρόσωπό τους μάσκες | social media

Ηλιόπουλος: Μοίρασαν μάσκες-κουκούλες στα σχολεία!

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2020, 16:46
Εικόνες όπως αυτή κατέκλυσαν το Διαδίκτυο, καθώς πολλά παιδιά παρέλαβαν σχετικά μεγάλες για το πρόσωπό τους μάσκες
|social media

Ηλιόπουλος: Μοίρασαν μάσκες-κουκούλες στα σχολεία!

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2020, 16:46

Η αρχή έγινε στα social media. Καθώς τα παιδιά επέστρεφαν από τα σχολεία τους, οι γονείς τους έπαιρναν στα χέρια τους τις μάσκες που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση και παραδόθηκαν εγκαίρως στις σχολικές μονάδες χάρη στις προσπάθειες της ΚΕΔΕ και του υπουργείου Εσωτερικών. Μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα: οι μάσκες φαίνονταν όχι απλώς μεγάλες για το παιδικό κεφάλι, αλλά σχετικά μεγάλες ακόμα και για ένα κεφάλι ενηλίκου, όπως απεικονίστηκε και σε αμέτρητες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό το φαινόμενο έσπευσε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του νέου εκπροσώπου Τύπου, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος μίλησε για «μάσκες-κουκούλες».

«Οι μάσκες-κουκούλες που μοίρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους μικρούς μαθητές για το άνοιγμα των σχολείων, όπως φαίνεται από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και άκρως επικίνδυνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε δική του ανάρτηση στα social media.

Προσέθεσε δε ο κ. Ηλιόπουλος ότι «για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται το επιτελικό μπάχαλο του κ. Μητσοτάκη και της κυρίας Κεραμέως», σχολιάζοντας με νόημα: «Εκτός εάν η υπουργός μας ενημερώσει ότι ο μέσος όρος των μασκών ήταν στο σωστό μέγεθος» –μια παραπομπή του κ. Ηλιόπουλου στη γνωστή αμφιλεγόμενη αναφορά της κυρίας Κεραμέως για τον μέσο όρο 17 μαθητών ανά τάξη στην Ελλάδα.

«Οι παλινωδίες των κ.κ. Μητσοτάκη – Κεραμέως είναι αυτές που τροφοδοτούν τις επικίνδυνες συνωμοσιολογικές θεωρίες. Τους καλούμε επιτέλους να σοβαρευτούν και να προχωρήσουν στην απαραίτητη προμήθεια κατάλληλων μασκών για όλους τους μαθητές», συμπλήρωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...