497
Το American Ballet Theatre Studio Company θα δώσει άλλη μια μοναδική παράσταση με αποσπάσματα χορογραφιών από κλασικά και σύγχρονα έργα! | snfestival.org

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ολα έτοιμα για το Summer Nostos Festival από 17 έως 24 Ιουνίου

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2018, 17:48
Το American Ballet Theatre Studio Company θα δώσει άλλη μια μοναδική παράσταση με αποσπάσματα χορογραφιών από κλασικά και σύγχρονα έργα!
|snfestival.org

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ολα έτοιμα για το Summer Nostos Festival από 17 έως 24 Ιουνίου

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2018, 17:48

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF) μας καλωσορίζει και φέτος στη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, σε μια γιορτή για όλη την πόλη και για κάθε κάτοικο και επισκέπτη της.

Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις του Summer Nostos Festival (SNFestival), το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει για τέταρτο καλοκαίρι, ως οικοδεσπότης, διοργανωτής και αποκλειστικός δωρητής, για μία μόνο εβδομάδα τον χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε για όλο τον κόσμο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η υλοποίηση του SNFestival πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Κάθε καλοκαίρι, τις ημέρες του SNFestival, το ΙΣΝ ανοίγει τις πόρτες του σε μουσικές, χορό, σύγχρονη τέχνη, παιχνίδια, παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, ένα διεθνές συνέδριο για τη φιλανθρωπία, ομιλίες και άλλα πολλά.

Η Αννα Βίσση
Η Αννα Βίσση

Στην ενότητα του Χορού, των Περφόρμανς και της Ψυχαγωγίας, οι παραστάσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού είναι πολλές και ξεχωριστές, με τη συμμετοχή κορυφαίων ελλήνων και διεθνών εκπροσώπων του είδους, ανάμεσά τους και οι εξής: τo Studio Company του American Ballet Theatre έρχεται στο SNFestival για μια μοναδική παράσταση με χορογραφίες από κλασικά και σύγχρονα έργα, το Theater of War (Θέατρο του Πολέμου) επιστρέφει με ένα επίκαιρο έργο βασισμένο στo τελευταίo κήρυγμα του Martin Luther King, Jr., η Αμερικανίδα Monica Bill Barnes θα μας ξαφνιάσει με το ιδιότυπο Happy Hour, μια από τις πλέον επιτυχημένες παραγωγές σύγχρονου χορού.

Η Προπαίδεια του Παιχνιδιού - tο παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα
Η Προπαίδεια του Παιχνιδιού – το παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος και το Χοροθέατρο Οκτάνα θα παρουσιάσουν την εμβληματική avant-garde παράσταση Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης, η Μαριάννα Καβαλλιεράτου και ο μουσικός Dom Bouffard θα μας ενθουσιάσουν με τον ομαδικό χορό Bastet που δημιούργησαν από κοινού, ενώ ο διάσημος σκακιστής Γκάρι Κασπάροφ γίνεται έμπνευση για μια πρωτότυπη χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού που βασίζεται στον επικό σκακιστικό αγώνα του 1993.

Μάγοι, stand-up comedians, δάσκαλοι χορού, χορευτές, καταξιωμένοι καλλιτέχνες δρόμου επιστρατεύονται για να μας αιφνιδιάσουν με φαντασία, χιούμορ αλλά και εντυπωσιακά κατορθώματα.

Οι Μουσικοί της Καμεράτας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου
Οι Μουσικοί της Καμεράτας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου

Με το Summer Nostos Festival, το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοδοξεί να φέρει κοντά διαφορετικές ηλικίες και ενδιαφέροντα, διαφορετικές μορφές έκφρασης και ερεθίσματα, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή ανοιχτή σε όλους, που συγκεντρώνει κάτω από την ίδια σκεπή και πάνω στην ίδια σκηνή αυτά που ξαφνιάζουν, ανατρέπουν, κλείνουν παιχνιδιάρικα το μάτι και μας επιστρέφουν στα καλύτερά μας καλοκαίρια!

Circus Workshop: κάθε μέρα διαφορετικά μαθήματα τσίρκου για παιδιά και ενήλικες
Circus Workshop: κάθε μέρα διαφορετικά μαθήματα τσίρκου για παιδιά και ενήλικες

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμες εδώ.
Για το πλήρες πρόγραμμα του Summer Nostos Festival πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...