200
|

Ιδιοκτήτης μπαρ «έφαγε» πρόστιμο €10.000, πήρε φόρα και έπεσε στη θάλασσα – Η αντίδραση Χαρδαλιά

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2020, 15:10

Ιδιοκτήτης μπαρ «έφαγε» πρόστιμο €10.000, πήρε φόρα και έπεσε στη θάλασσα – Η αντίδραση Χαρδαλιά

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2020, 15:10

Μπροστά σε μία απρόσμενη αντίδραση βρέθηκαν οι αστυνομικοί που διενεργούσαν ελέγχους στο Ναύπλιο για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το argolidatv, κατά τη διάρκεια ελέγχου του ΕΟΔΥ, διαπιστώθηκε υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού πελατών σε καφέ – μπαρ της περιοχής, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στον ιδιοκτήτη –που ήταν παρών στο κατάστημα εκείνη την ώρα– το προβλεπόμενο πρόστιμο των 10.000 ευρώ και τριήμερο λουκέτο για την επιχείρησή του.

Σοκαρισμένος, σύμφωνα με μαρτυρίες παρισταμένων, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού πήρε φόρα και έπεσε στη θάλασσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών και των στελεχών του ΕΟΔΥ.

Επιτόπου έσπευσαν το Λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τη μεταφορά του επιχειρηματία στο τοπικό νοσοκομείο.

Το περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσκεψή του στην Αργολίδα για τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νέας Επιδαύρου.

«Δεν είναι αστείο. Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι είναι κάτι παγκόσμιο. Η απάντησή μας αυτή τη στιγμή, στο μεγάλο ζήτημα που υπάρχει, είναι μία: Αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 μέρες να κάνουμε χρήση της μάσκας και των αποστάσεων, είναι το απόλυτο lockdown απέναντι στον κορονοϊό. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, αντιδρώντας στην περιγραφή του επεισοδίου στο Ναύπλιο από εκπρόσωπο του Τύπου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...