335
Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον στην εκπομπή «Good Morning America» μιλούν για το βιβλίο τους | ABC

Η Χίλαρι και το θάρρος της να… μη χωρίσει τον Μπιλ Κλίντον

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2019, 06:00
Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον στην εκπομπή «Good Morning America» μιλούν για το βιβλίο τους
|ABC

Η Χίλαρι και το θάρρος της να… μη χωρίσει τον Μπιλ Κλίντον

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2019, 06:00

Παρά τις –φημολογούμενες ή ομολογημένες, και σίγουρα πολλές– απιστίες του Μπιλ Κλίντον, ο γάμος της Χίλαρι Κλίντον μαζί του άντεξε και κοντεύει να φτάσει τον μισό αιώνα ζωής. Το ότι παρέμεινε σε αυτόν είναι το πιο θαρραλέο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της, παραδέχεται τώρα η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για πρόεδρος της χώρας το 2016

Η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε μαζί με την κόρη της Τσέλσι την Τρίτη στο δημοφιλές «Good Morning America» του ABC για να παρουσιάσει το βιβλίο που έγραψαν μαζί για 100 θαρραλέες γυναίκες.

«Η απόφαση να μην διαλύσει τον γάμο», απάντησε στο ερώτημα για τη δικιά της στιγμή θάρρους χωρίς να δώσει διευκρινίσεις. Και ακόμη, «η απόφαση να διεκδικήσω για την προεδρία – και συνεχίζω. Απλά να ξυπνάς κάθε πρωί και να συνεχίζεις».

Πάντως, η Κλίντον δεν ξεχνά την τρέχουσα πολιτική.

Υποστηρίζει την έναρξη των διαδικασιών για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι «έτσι θα έπρεπε να είχαν γίνει τα πράγματα», εξηγώντας ότι ο πρόεδρος βάζει τα πολιτικά και προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα εθνικά.

Οι γυναίκες που εμπνέουν την Κλίντον

Το βιβλίο, που έγραψε η Κλίντον με την κόρη της Τσέλσι, περιλαμβάνει 100 βιογραφίες γυναικών από τον ακτιβισμό, στην επιστήμη και τα γράμματα που εμπνέουν και μπορούν να γίνουν παράδειγμα για τον δυναμισμό τους.

Είναι «100 γυναίκες με κότσια» από την ιστορικό Μέρι Μπερντ μέχρι την Γκρέτα Τούνμπεργκ και από την τηλεπαρουσιάστρια Ελεν ΝτεΤζενέρις, μία από τις πρώτες γυναίκες στον χώρο του θεάματος που μίλησαν ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία τους, ως την Μανάλ αλ-Σαρίφ, μια γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία που κατέγραψε σε βίντεο να κάνει κάτι παράνομο – να οδηγεί.

Ολες στάθηκαν πηγή έμπνευσης για την Κλίντον γιατί «είχαν το θάρρος να αμφισβητήσουν το status quo, να θέσουν δύσκολα ερωτήματα και να φέρουν ένα έργο σε πέρας».

«Αν μας δείχνει κάτι η ιστορία, είναι ότι ο κόσμος χρειάζεται θαρραλέες γυναίκες», γράφουν μητέρα και κόρη που προσθέτουν ότι το βιβλίο είναι η συνέχεια  μιας συζήτησης που κάνουν οι δυο τους από τότε που η Τσέλσι ήταν κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...