292
Η 35χρονη Εφη ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο | George Vitsaras / SOOC

Προφυλακιστέα η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι – Νέα στοιχεία προσκόμισαν οι Αρχές

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2020, 11:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/06/2020, 11:56
Η 35χρονη Εφη ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο
|George Vitsaras / SOOC

Προφυλακιστέα η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι – Νέα στοιχεία προσκόμισαν οι Αρχές

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2020, 11:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/06/2020, 11:56

Στο γραφείο του 17ου ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.

Η 35χρονη Εφη έφτασε περίπου στις 09:30 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση.

Η κατηγορούμενη είχε λάβει την περασμένη εβδομάδα προθεσμία για να απολογηθεί, ωστόσο η όλη διαδικασία την Τρίτη κράτησε ελάχιστα.

Η 35χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου, φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

«Η εντολέας μου, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Εκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον, υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, οι οποίος είχε ήδη προεξοφλήσει την προφυλάκιση.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην προφυλακιστεί. Θεωρώ ότι θα κριθεί προσωρινά κρατούμενη, ανεξαρτήτως του τι θα πει η ίδια», δήλωσε (εδώ) ο κ. Κεχαγιόγλου.

Στην κάμερα του Μega μίλησε ο εξάδελφος του θύματος της επίθεσης, της 34χρονης Ιωάννας.

«Είναι κάτι που δεν θα περάσει ποτέ. Η Ιωάννα θα κοιμάται και θα ξυπνάει με αυτό που έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον εξάδελφο της Ιωάννας, η 35χρονη δεν ήταν φίλη του θύματος. «Δεν είχαν καθόλου σχέσεις» ξεκαθάρισε.

Οσο για την αντιμετώπιση της εξαδέλφης του, αλλά και της οικογένειάς της από μερίδα της κοινής γνώμης, σχολίασε: «Εκτός από το βιτριόλι που έφαγε η Ιωάννα, έφαγε και πολλή λάσπη. Οφείλουν να ζητήσουν μια συγγνώμη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...