345
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ καταφθάνει στην τελετή των 94ων Οσκαρ | EPA/DAVID SWANSON

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το χαστούκι του συζύγου της στα Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2022, 17:57
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ καταφθάνει στην τελετή των 94ων Οσκαρ
|EPA/DAVID SWANSON

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το χαστούκι του συζύγου της στα Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2022, 17:57

Το χαστούκι του συζύγου της στον Κρις Ροκ, που έγραψε ιστορία στην τελετή των 94ων Οσκαρ, σχολίασε για πρώτη φορά δημοσίως, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία ήταν ο στόχος του «αστείου» του Κρις Ροκ στη διάρκεια του μονολόγου του.

«Σχετικά με εκείνη τη βραδιά, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άντρες θα έχουν την ευκαιρία να “θεραπεύσουν” ό,τι έγινε, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν», δήλωσε η ηθοποιός στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της «Red Table Talk» στο Facebook, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην αλωπεκία, ενός αυτοάνοσου με το οποίο έχει διαγνωστεί η ηθοποιός.

«Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε τα τελευταία 28 χρόνια, και αυτό είναι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή».

Το χαστούκι που έριξε ο Γουίλ Σμιθ, για το αστείο που έκανε ο Κρις Ροκ σχετικά με το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όχι μόνο, κατακρίνοντας την βίαιη χειρονομία του ηθοποιού και επισκίασε την τελετή των βραβείων.

«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συζήτηση στο «Red Table», για την αλωπεκία. Μετά από ό,τι έχω περάσει με τη δική μου υγεία και ό, τι συνέβη στα Oσκαρ, χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους. Αξιοποιώ αυτή τη στιγμή για να δώσω τη δυνατότητα στην “οικογένειά” μας με αλωπεκία, να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις αυτή την πάθηση και να ενημερώσω τους ανθρώπους πώς είναι να ζεις με αυτό», δήλωσε η ηθοποιός.

Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ στη σκηνή των Οσκαρ – EPA/ETIENNE LAURENT

Σύμφωνα με το «Εθνικό Ιδρυμα Alopecia Areata», που εδρεύει στη Καλιφόρνια, η νόσος επηρεάζει έως και 6,8 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ κάθε ηλικίας, φύλου και εθνότητας και τα συμπτώματα ποικίλλουν. «Νομίζω ότι το κομμάτι που το κάνει πιο δύσκολο για μένα είναι ότι έρχεται και φεύγει. Περνάς μια περίοδο από κάτι και [πρέπει] να ξυρίσεις το κεφάλι σου», είπε χαρακτηριστικά η Πίνκετ Σμιθ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...