223
Η Τίνα Τέρνερ το 2011 | REUTERS/Stefano Rellandini/File Photo

Η Τίνα Τέρνερ πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών της για 50 εκατ. δολάρια

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 16:33
Η Τίνα Τέρνερ το 2011
|REUTERS/Stefano Rellandini/File Photo

Η Τίνα Τέρνερ πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών της για 50 εκατ. δολάρια

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 16:33

Στο δρόμο που χάραξαν κι άλλοι καλλιτέχνες τους τελευταίους μήνες, βάδισε και 81χρονη σήμερα Τίνα Τέρνερ, η οποία αποφάσισε να πουλήσει τα δικαιώματα όλων των τραγουδιών της στην εταιρεία BMG.

Στην συμφωνία περιλαμβάνονται γνωστά χιτ της τραγουδίστριας όπως τα «What’s Love Got to Do With It», «Private Dancer» και «The Best».

Τόσο η Σακίρα, όσο και ο Ντέιβιντ Γκέτα, είχαν προχωρήσει σε μια αντίστοιχη πώληση των κομματιών τους μέσα στο 2021, μόνο που απ’ ότι φάνηκε η Τέρνερ, το έκανε για αρκετά λιγότερα χρήματα σε σχέση με τους άλλους δύο.

Θυμίζουμε ότι και o σπουδαίος Μπομπ Ντίλαν προχώρησε πριν από περίπου έναν χρόνο σε μία συμφωνία «μαμούθ» για την εξαγορά των δικαιωμάτων ολόκληρης της δισκογραφίας του στη Universal.

Η Τίνα Τέρνερ πούλησε τα δικαιώματα της δισκογραφίας της για περίπου 50.000.000 δολάρια. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται τα δικαιώματα των κομματιών της, της εικόνας, του ονόματός της, αλλά και μελλοντικές χορηγίες και εμπορεύματα, που φέρουν το όνομά της.

Από την πλευρά της, η αμερικανίδα τραγουδίστρια η οποία θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τα τραγούδια της από την εταιρεία Warner Music, δήλωσε: «Όπως κάθε καλλιτέχνης, η προστασία του έργου της ζωής μου, της μουσικής μου κληρονομιάς, είναι κάτι προσωπικό». «Είμαι βέβαιη ότι με την BMG και τη Warner Music η δουλειά μου βρίσκεται σε επαγγελματικά και αξιόπιστα χέρια» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...