327
Το ζεύγος Τίφανι Τραμπ-Μάικλ Μπούλος στον Λευκό Οίκο |

Η Τίφανι Τραμπ πήγε στον Λευκό Οίκο με τον σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2019, 12:40
Το ζεύγος Τίφανι Τραμπ-Μάικλ Μπούλος στον Λευκό Οίκο
|

Η Τίφανι Τραμπ πήγε στον Λευκό Οίκο με τον σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2019, 12:40

Η Τίφανι Τραμπ, η 25χρονη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, σύστησε για πρώτη φορά στους ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram τον νέο της σύντροφο, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. Στην εικόνα αυτή, που τραβήχτηκε την περίοδο των Χριστουγέννων εντός του Λευκού Οίκου, η Τίφανι ποζάρει χαμογελαστή και πλαστικοποιημένη ύστερα από τις τόσες επεμβάσεις, στο πλευρό του golden boy, Μάικλ Μπούλος (Michael Boulos).

Και οι δύο έχουν φορέσει τα καλά τους, ώστε να γίνουν δεκτοί και αποδεκτοί στο «σπίτι» του μπαμπά πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ.

View this post on Instagram

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Οι φήμες για τη σχέση της Τίφανι, – η οποία είναι κόρη του Τραμπ από τον δεύτερο γάμο του με την Μάρλα Μέιπλς -, με τον Μάικλ Μπούλος, πρωτοκυκλοφόρησαν στα τέλη Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με πολλά ξένα δημοσιεύματα, ο Μπούλος μεγάλωσε σε μία πολύ ευκατάστατη οικογένεια στο Λάγος της Νιγηρίας, μία από τις χώρες που στο παρελθόν ο αμερικανός πρόεδρος φέρεται να είχε χαρακτηρίσει ως «βόθρο», με όλη την ανθρωπιά και την ευαισθησία που ΔΕΝ τον χαρακτηρίζουν. Η οικογένειά του, με καταγωγή από τον Λίβανο, έχει μία εταιρεία δισεκατομμυρίων που εμπορεύεται αυτοκίνητα και κατασκευές.

View this post on Instagram

?

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Ο Μπούλος εργάζεται για την οικογενειακή επιχείρηση με έδρα του το Λονδίνο, αν και έχει μεγαλώσει στη Νιγηρία. Ο αδερφός του έχει κάνει καριέρα ως ηθοποιός και ράπερ. Με την Τίφανι Τραμπ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι, ενώ έκαναν και οι δύο διακοπές στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα -πού αλλού; – στη Μύκονο.

Φήμες μάλιστα θέλουν να τους έφερε κοντά η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία είναι στενή φίλη της Τίφανι και κατοικοεδρεύει στο κυκλαδίτικο νησί και στο διάσημο Beach House της.

Η προσωπική ζωή της Τίφανι έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας από τότε που ο πατέρας της έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Η ίδια δεν είχε διστάσει να φέρει τον τότε συντροφό της Ρος Μεκάνικ, στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Το ζευγάρι χώρισε τελικά άδοξα, τον Μάρτιο του 2017.

Ο χρόνος θα δείξει, αν το ειδύλλιο με το νέο της αγόρι, θα αντέξει στον χρόνο, στα φλας και στις ατέλειωτες selfies.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...